Cele mai citite
 


Satu Mare: Elev transportat la spital, după o bătaie în clasă
joi, 1 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elev de 10 ani din localitatea Turulung a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare după ce a fost implicat într-o altercaţie în sala de clasă.
Potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, transmis miercuri AGERPRES, un elev de 10 ani din Turulung a fost lovit, în sala de clasă, de un alt coleg, în vârstă de 13 ani, fiind transportat cu ambulanţa la Secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare.
"Poliţiştii Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală au demarat cercetările, stabilind că între minori a avut loc o altercaţie, cei doi agresându-se reciproc, însă la un moment dat băiatul de 13 ani a aruncat în direcţia colegului său cu o radieră, lovindu-l pe acesta în ochi. C.G., de 10 ani, a fost transportat la spital şi supus unor investigaţii medicale la secţia Pediatrie, ulterior fiind însă externat", se precizează în buletin.
Conform sursei citate, având în vedere faptul că agresorul nu a împlinit vârsta de 14 ani, acesta nu poate să răspundă penal. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...
Satu Mare: Spitalul Judeţean primeşte o ambulanţă de transport persoane Spitalul Judeţean Satu Mare va primi o ambulanţă pentru transportul bolnavilor între secţii, a anunţat, duminică, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Satu Mare: Subprefectul cere suplimentarea personalului de la Urgenţe şi Ambulanţă, pe perioada caniculei Subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas, a cerut marţi suplimentarea personalului de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean şi a celui de la Ambulanţă pe perioada caniculei, judeţul fiind sub Cod portocaliu.
Satu Mare: Comisia de Etică a SJU va analiza cazul femeii căzute în parcul de lângă spital Comisia de Etică a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) va analiza cazul femeii căzute în parcul din faţa Unităţii de Primiri Urgenţe, medicii fiind acuzaţi că nu au intervenit, iar personalul a cerut chemarea unei ambulanţe.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Satu Mare: Ambulanţă modernă, nefolosită de şase luni O ambulanţă modernă, cu aparatură de ultimă generaţie, ce a intrat în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare de aproximativ şase luni de zile, stă nefolosită din cauza lipsei de medici specialişti.