Cele mai citite
 


Suceava: Deschiderea centrului medical de la Vicov amânată din lipsa finanţării
joi, 1 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deschiderea centrului medical de permanenţă din localitatea suceveană Vicovu de Sus, programată pentru 1 decembrie, a fost amânată din lipsa finanţării, a declarat presei, miercuri, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleorţu.
Directorul CJAS Suceava a spus că a primit de la Direcţia de Sănătate Publică documentaţia privind înfiinţarea centrului de permanenţă de la Vicovu de Sus, precizând că acesta va deveni funcţional de la 1 ianuarie 2012, dată de la care CJAS va putea asigura finanţarea pentru noua unitate sanitară.
Primarul localităţii, Gheorghe Schipor, anunţase că medicul coordonator al centrului de permanenţă va semna contractul cu CJAS Suceava şi că unitatea medicală se va deschide pe 1 decembrie. AGERPRES/(AS - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Doar un medic de familie nu a semnat contractul cu CJAS Un singur medic de familie din judeţul Suceava a renunţat voluntar să semneze contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleorţu.
ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 7 OCTOMBRIE * Direcţia de Sănătate Publică Dolj a dispus suspendarea temporară a trei secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova pentru igienizare şi dezinfecţie finală, în urma unei anchete epidemiologice efectuate după ce spitalul a raportat pentru luna septembrie mai multe cazuri de infecţii cu Clostridium...
Suceava: Direcţia de Sănătate Publică vaccinează sinistraţii Suceava, 30 iun /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava evaluează efectele inundaţiilor din ultimele zile, din punctul de vedere al riscului pentru sănătatea publică şi a instituirii primelor măsuri preventive necesare.
Suceava: Dosar penal în cazul decesului bebeluşului de opt luni; DSP şi Colegiului Medicilor fac anchete Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat o anchetă administrativă în cazul unui bebeluş în vârstă de opt luni, suspect de meningo-encefalită, care a murit în elicopterul care-l transporta de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava la un spital din Iaşi, pentru a se vedea dacă au fost...
Suceava: DSP va primi peste 5.100 doze de vaccin hexavalent de la Ministerul Sănătăţii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi de la Ministerul Sănătăţii (MS), la sfârşitul săptămânii viitoare, 5.163 de doze de vaccin hexavalent, ce vor fi distribuite medicilor de familie pentru vaccinarea copiilor cu vârste de până la un an, începând cu data de 24 octombrie, a declarat, vineri...
Suceava: DSP solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat sugarilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a solicitat Ministerului Sănătăţii (MS) suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor care nu beneficiază de lapte matern, a declarat presei, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei sucevene, Adrian Popescu.