Cele mai citite
 


Un dezvoltator imobiliar din Irlanda intenţionează să construiască un complex de relaxare la 40 minute de Bucureşti
miercuri, 30 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Barcelona, 30 nov - Trimisul special al AGERPRES, Nicoleta Gherasi, transmite: Un dezvoltator imobiliar din Irlanda are în vedere realizarea unui complex de relaxare (resort leisure) la 40 de minute de Bucureşti, după Otopeni.
Complexul va include hoteluri, spa, terenuri de sport, inclusiv teren de golf. 'România este o ţară importantă, cu oameni drăguţi. Este o mare oportunitate. România este frontiera Europei, o ţară cu o economie nouă. Sunt foarte optimist în privinţa României', a declarat Neil Murrey, reprezentantul companiei irlandeze, care a refuzat sa nominalizeze firma care va realiza investiţia.
Murrey a menţionat că a discutat recent cu preşedintele Federaţiei Române de Golf.
'Vrem să dezvoltăm un teren de golf în apropiere de Bucureşti. Am vorbit cu preşedintele Federaţiei Române de Golf. Acest sport nu este foarte cunoscut în România şi vrem să fim aici de la început, pentru că suntem specialişti', a spus Murrey, subliniind că nu poate spune valoarea investiţiei deoarce sunt multe aspecte de pus la punct, în special infrastructura.
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) participă cu stand la Târgul Internaţional de Turism de la Barcelona, care se desfăşoară în perioada 29 noiembrie -1 decembrie şi reuneşte 3.100 de participanţi, din peste 90 de ţări.
Standul României are o suprafaţă de circa 70 mp, este situat lângă cel al Suediei şi cel al Rusiei şi reuneşte 12 participanţi, printre care Paloma Tours (organizator de conferinţe medicale), Radisson (închirieri spaţii conferinţe), Premier Tours, Carpathian, Marina Travel.
Participarea României la acest târg a costat circa 120.000 euro, finanţarea fiind asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, din fondurile europene destinate promovării României. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Terapia prin vin, preferata clienţilor corporate care cheltuie în medie 128 de lei pe şedinţă Riserva Wine Spa din Oradea este primul centru din România care completează conceptul de sănătate prin apă (SPA) cu un procedeu total nou în domeniu - Vinoterapia -, sănătatea prin vin, lansată pe piaţa tratamentelor de întreţinere şi relaxare la finele anului 2014, şi care în primele şase luni de funcţionare...
DESTINAŢIE: ROMÂNIA/ Tulcea, un model pentru România prin ITI Vizitată de înalţi oficiali români şi din străinătate, Delta Dunării a strâns de-a lungul timpului numeroase aplauze din partea oaspeţilor, însă, în ultimii peste 20 de ani, în lipsa unei strategii care să le aducă avantaje concrete, comunităţile din Rezervaţie s-au dezvoltat cum au putut. Un plus de...
Jeffrey Franks: Nu ar fi nicio tragedie dacă nu sunteţi gata să aderaţi la Zona Euro în 2015 (INTERVIU) România a realizat pentru prima oară ţinta la arierate, iar închiderea spitalelor nu a fost cerută de Fondul Monetar Internaţional, ci este o decizie a Guvernului român, a afirmat, luni, şeful misiunii FMI pentru România, Jeffrey Franks, într-un interviu acordat AGERPRES.
România a participat în premieră la competiţia internaţională de minifotbal pentru persoanele cu diabet Echipa României, formată din şapte tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, a participat pentru prima dată la "DIAEURO", o competiţie internaţională de minifotbal dedicată persoanelor cu diabet care nu fac sport de performanţă, organizată de Asociaţia Croată pentru Diabet în perioada 26-31 august...
România avea în 2009 cel mai mare procent de absolvenţi de ştiinţe sociale, economie şi drept din UE România avea în 2009 cel mai mai procent de absolvenţi (peste 53 la sută) de ştiinţe sociale, economie şi drept din Uniunea Europeană, relevă un raport Eurostat privind evoluţiile din sistemul european de educaţie în ultimul deceniu, făcut public marţi la Bruxelles.