Cele mai citite
 


Atletism: Elev decedat după Crosul "1 Decembrie"
vineri, 2 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Direcţiei de Sport Bihor, Sorin Buhaş, a anunţat joi, într-o declaraţie de presă, că un elev de 17 ani, din localitatea Budoi, a decedat miercuri, în urma participării la o cursă de 1.200 de metri.
Potrivit directorului, tragedia a avut loc în Parcul Brătianu, din Oradea, locul unde s-a desfăşurat a 21-a ediţie a crosului de 1 Decembrie, competiţie de masă, la care au participat în jur de 300 de tineri din întreg judeţul.
'După 10 minute de la finalizarea cursei, tânărului i s-a făcut rău. Medicii de pe ambulanţa prezentă la întreceri au intervenit şi i-au acordat primul ajutor. Copilul a fost transportat apoi la Spitalul Gavril Curteanu din municipiu, unde, după circa o oră, a decedat', a declarat directorul DSJ Bihor, Sorin Buhaş. AGERPRES/(A-Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Elev decedat după Crosul "1 Decembrie" Şeful Direcţiei de Sport Bihor, Sorin Buhaş, a anunţat joi, într-o declaraţie de presă, că un elev de 17 ani, din localitatea Budoi, a decedat miercuri, în urma participării la o cursă de 1.200 de metri.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă al Judeţului va avea un sistem de alertă în caz de catastrofe Managerul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă de bilanţ, că instituţia va implementa în ianuarie un sistem de alertare generală a angajaţilor, numit 'butonul roşu', folosit doar în situaţii de catastrofe sau calamităţi.
Multiplul campion la karate Pavel Vancea s-a sinucis Multiplul campion la karate Pavel Vancea (47 de ani), antrenor secund al lotului naţional al României şi preşedinte al clubului Universitatea UAMT Agora Oradea, a fost găsit decedat vineri dimineaţa la locuinţa sa din localitatea Săldăbagiu de Munte.
Bihor: Ambulanţele din judeţ, dotate cu tehnică de ultimă generaţie pentru prelucrarea datelor pacienţilor Cele 41 de maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor vor avea montate tablete Panasonic special configurate pentru rapida prelucrare a datelor pacienţilor, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Gheorghe Pintea, managerul interimar al SAJ Bihor.
Bihor: Ambulanţa va organiza, în premieră naţională, cursuri gratuite de prim ajutor pentru populaţie Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor va organiza gratuit, lunar, cursuri de prim ajutor şi resuscitare pentru populaţia bihoreană interesată de astfel de lucruri, a anunţat, vineri, managerul Ambulanţei, dr. Daniela Petrişor, cu ocazia inaugurării noului sediu al instituţiei.