Cele mai citite
 


Buzău: Elevă în clasa a opta, bătută în faţa şcolii
vineri, 2 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Una dintre tinerele reprezentante ale muzicii populare buzoiene, Teodora Bârsan, în vârstă de 14 ani, a fost bătută de patru fete şi un băiat, în faţa Şcolii numărul 11 şi a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău.
Gigi Bârsan, tatăl Teodorei, a declarat pentru AGERPRES că a ajuns cu fiica sa la Spitalul Judeţean.
'O doare spatele în partea stângă, în zona coastelor şi are un cucui la cap. Cu rezultatele analizelor voi merge la poliţie să fac plângere', precizează Gigi Bârsan.
Tânăra solistă de muzică populară Teodora Bârsan, elevă în clasa a opta la Şcoala nr 11 din Buzău, tocmai s-a întors cu un important premiu din Republica Moldova, iar pe 1 decembrie, de Ziua Naţională, avea programate înregistrări la un post local de televiziune şi un recital la Râmnicu Sărat. AGERPRES(AS-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Patru puncte deschise pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă În municipiul Buzău au fost deschise miercuri patru puncte de acordare a asistenţei medicale de urgenţă, iar în cele câteva zeci de farmacii din acest oraş dar şi din Râmnicu Sărat s-au constituit puncte de prim ajutor anticaniculă.
Buzău: Coplata în principalele spitale din judeţ este de 7, 8 sau 10 lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a stabilit marţi ca valoarea coplăţii intrate în vigoare luni, 1 aprilie, să fie de 8 lei, iar la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, pacienţii vor achita la externare suma maximă stabilită prin contractul cadru, de 10 lei.
Buzău: Câteva sute de persoane au luat lecţii de prevenţie la centrul mobil de instruire Caravana SMURD Câteva sute de persoane au participat sămbătă şi duminică, la Buzău şi Râmnicu Sărat, la cursurile de instruire medicală oferite de centrul mobil Caravana SMURD - ''Fii pregătit!''.
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Fostă angajată a Spitalului de Urgenţă Buzău, dată în urmărire, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a unui angajat al departamentului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău - Iuliana Drăghici - arestată preventiv în lipsă, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat...