Cele mai citite
 


George Michael se recuperează la Viena
vineri, 2 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii care îl tratează pe George Michael au anunţat că vedeta pop este în faza de recuperare după ce a fost internat în urmă cu o săptămână cu diagnosticul pneumonie, transmite Associated Press.
Medicii Gottfried Locker şi Christoph Zielinski au precizat că starul în vârstă de 48 de ani va rămâne însă încă o perioadă sub atenţia medicilor. Ei au declarat că George Michael a avut nevoie de terapie intensivă având în vedere gravitatea bolii şi nivelul de răspândire al infecţiei.

Conform comunicatului medicilor, în pofida progreselor făcute de cântăreţ, este nevoie în continuare de "repaos absolut şi de supraveghere medicală".

George Michael, aflat în capitala Austriei pentru a susţine un concert, a fost internat în urmă cu o săptămână la spitalul AKH. El şi-a anulat concertul pe care urma să-l susţină cu doar 2 ore înainte de a începe.AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Zece pacienţi, la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi La secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi sunt internate, în prezent, zece persoane rănite în incendiul de la clubul Colectiv, starea lor este stabilă, însă două au o situaţie mai delicată, a precizat, vineri, directorul medical Cristian Niţescu.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Florentina Ioniţă Radu (Spitalul Militar): Doi pacienţi - transferaţi la Bristol şi Newcastle; au ajuns cu bine Niciun rănit în incendiul din club Colectiv nu se mai află pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila'', doi pacienţi fiind transferaţi în spitale din Bristol şi Newcastle, a anunţat luni managerul instituţiei, Florentina Ioniţă Radu.
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...
Medic "Marie Curie": Un copil e la Terapie Intensivă, alţi şase sunt internaţi pe secţia de Nefrologie Medicul Loredana Popa, de la Spitalul Marie Curie, a declarat duminică dimineaţa că pe secţia Nefrologie a spitalului sunt internaţi şase copii, iar un altul se află la Terapie Intensivă.