Cele mai citite
 


Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate
sâmbătă, 3 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
Magistraţii suceveni au dispus respingerea recursului înaintat de avocatul Lilianei Teodoriu şi a menţinut sentinţa Tribunalului Botoşani emisă pe 30 octombrie 2011, prin care medicul este pus în libertate sub control judiciar. Teodoriu are interdicţia de a părăsi judeţul, de a profesa, dar şi de a intra în contact cu martorii din dosar.
Punerea în libertate a Lilianei Teodoriu are loc după cinci luni de la arestarea preventivă a acesteia, pe 1 iulie 2011, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au stabilit că aceasta a pretins şi primit mită de la peste 100 de pacienţi, care solicitau documente medicale care să ateste incapacitatea de muncă, în vederea obţinerii pensiei pe caz de boală.
Tribunalul Botoşani a acceptat, miercuri, cererea Lilianei Teodoriu de eliberare condiţionată, însă avocatul acesteia a făcut recurs, invocând că măsura interdicţiei de a părăsi judeţul este prea dură. Recursul a fost respins.AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: A început procesul medicului acuzat că a luat şpagă de la 49 de pacienţi Tribunalul Botoşani a început, marţi, judecarea fostului şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală de la Casa Judeţeană de Pensii Botoşani, Liliana Teodoriu, acuzat de luare de mită în formă continuată.
Botoşani: Medicul care a luat şpagă de la zeci de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii Fostul şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, medicul Liliana Teodoriu, care este judecată pentru luare de mită de la peste 40 de pacienţi, a dat în judecată CJP.
Botoşani: Fost medic trimis în judecată pentru 131 de infracţiuni de corupţie Botoşani, 15 sep/ Agerpres/- Un fost medic din Botoşani a fost trimis în judecată, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea unui număr de 131 infracţiuni de luare de mită, dintre care 38 în formă continuată, şi a 20 de infracţiuni de abuz în serviciu, se arată într-un comunicat...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu, trimisă în judecată Dr. Liliana Teodoriu, care a fost arestată preventiv la sfârşitul lunii iunie pentru luare de mită, a fost trimis, miercuri, în judecată, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.
Botoşani: Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru medicul Teodoriu Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat, luni, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele medicului Liliana Teodoriu, acuzată de luare de mită în formă continuată, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct Titiana Ungureanu.