Cele mai citite
 


Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare
sâmbătă, 3 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Cătălina Lupaşcu.
Potrivit acestuia, reorganizarea spitalului ar fi trebuit să fie pusă în dezbatere publică, însă, deşi a trecut o lună de la comasarea aprobată prin hotărâre a CJ, Ministerul Sănătăţii nu a oferit autorităţilor din Botoşani niciun răspuns pe această temă.
'În guvernarea PDL la nivelul judeţului Botoşani, o prioritate absolută a anului a fost comasarea spitalelor, prioritate în care s-au angrenat fel şi fel de energii şi iată că avem o lună de când a fost aprobată această comasare a spitalelor şi din păcate structura organizatorică nici până la această dată nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii. Din sursele pe care le am, ştiu că de trei ori a fost respinsă structura organizatorică a mastodontului Spitalului Judeţean "Mavromati", a afirmat Cătălina Lupaşcu.
Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" are ca termen de conformare pentru a fi încadrat în gradul III de competenţă data de 31 decembrie. În cazul în care nu va fi adoptată o hotărâre de guvern privind comasarea spitalelor din Botoşani până la această dată, spitalul riscă să piardă finanţarea pentru gradul III. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Sindicaliştii din Spitalul Judeţean ies în stradă pentru a cere comasarea cu alte trei spitale Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani vor picheta, pe 29 septembrie, Consiliul Judeţean (CJ), a declarat liderul sindical al spitalului, Lia Temciuc.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Comasarea spitalelor, aprobată de consilierii judeţeni Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" va prelua, prin comasare, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Psihiatrie, potrivit unei hotărâri adoptate, luni, de Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani.
Botoşani: Comasarea spitalelor, respinsă de consilierii judeţeni Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani cu Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie nu va avea loc, în urma votului negativ de joi dat de consilierii judeţeni.
Botoşani: Cinci lei - coplata la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, 3 apr/ Agerpres/- Consiliul de administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a stabilit, miercuri, ca modalitate de coplată a serviciilor medicale, taxa de externare din spital la nivelul sumei de cinci lei, a declarat directorul de îngrijiri al unităţii medicale, Ioan...