Cele mai citite
 


Giurgiu: Patru victime ale accidentului din zona Călugăreni, aduse la spitale din Capitală
sâmbătă, 3 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru persoane dintre cele 12 victime ale accidentului rutier produs vineri în apropierea localităţii Călugăreni, judeţul Giurgiu, au fost transportate la spitale din Capitală pentru investigaţii de specialitate, având fracturi craniene.
Alte trei persoane cu fracturi ale membrelor au rămas la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, la secţia de ortopedie.
"Cei care au fost transportaţi în Capitală au fost repartizaţi pentru Spitalul Bagdasar, Pantelimon şi Spitalul Municipal Bucureşti, iar alţi trei au rămas internaţi la spitalul din municipiul Giurgiu", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Gabriela Olexiuc.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Elisabeta Bene, a precizat că una dintre persoanele transportate la Bucureşti este suspectă de fractură de bază de craniu.
''Celelalte au fracturi cranio-cerebrale şi erau necesare investigaţii tomografice şi RMN'', a afirmat Elisabeta Bene.
Celelalte persoane rănite au plecat acasă după ce au primit îngrijiri medicale de specialitate.
Un microbuz în care se aflau 14 persoane, angajate ale unei firme de pază, a fost proiectat într-un şanţ vineri dimineaţă, după ce un TIR turcesc a intrat în acesta. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Giurgiu: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă, mulţumită de clasificarea spitalului Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu este mulţumită că instituţia a reuşit să obţină clasificarea în categoria a treia a spitalelor din ţară, conform unui ordin al Ministerului Sănătăţii, deoarece toţi angajaţii luptă de doi ani pentru acest statut, iar acest lucru înseamnă un confort sporit...
Giurgiu: Patru copii răniţi de un şofer băut, în timp ce se întorceau de la săniuş Patru minori cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani din localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu, au ajuns la spital după ce sâmbătă seara au fost loviţi de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani din Giurgiu aflat sub influenţa alcoolului.
Ministerul Sănătăţii: Anchetă medicală la Spitalul de Urgenţă Giurgiu în cazul sportivului american Chauncey Hardy Ministerul Sănătăţii a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu demararea de urgenţă a unei anchete cu privire la modul în care au fost respectate procedurile şi protocoalele de urgenţă în cazul sportivului american Chauncey Hardy, pe durata prezenţei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Giurgiu: Spitalul Judeţean, prădat de hoţi pentru a doua oară în această lună Un bărbat în vârstă de 22 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat pentru infracţiunea de furt calificat după ce poliţiştii au constatat că a intrat în secţia Ambulatoriu a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi a sustras de acolo un televizor LCD.
Giurgiu: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă cere sprijinul CJ pentru remedierea situaţiei din instituţie Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihai Petre, a prezentat un raport Consiliului Judeţean, cerând sprijinul instituţiei pentru remedierea neajunsurilor existente în această unitate medicală.