Cele mai citite
 


Harghita: Crucea Roşie închiriază Moşi Nicolae, în scopuri caritabile
sâmbătă, 3 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Crucea Roşie Harghita va 'închiria' Moşi Nicolae familiilor care doresc să le facă o surpriză celor mici, iar banii obţinuţi vor fi folosiţi în scopuri caritabile.
Directorul Crucii Roşii, filiala Harghita, Zsigmond Eva, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că şase voluntari sunt pregătiţi ca, în zilele de 5 şi 6 decembrie, să joace rolul lui Moş Nicolae şi să meargă în vizită la familiile care îi solicită. Părinţii trebuie să le spună ce doresc să le transmită micuţilor, pentru ca Moşul să fie bine pregătit şi pot pune daruri în sacul ce va fi purtat, până la uşa casei, de un voluntar îmbrăcat în spiriduş.
Moş Nicolae închiriat de Crucea Roşie va avea obişnuitele straie roşii şi albe, ca ale lui Moş Crăciun, deoarece la catolici îngerul este cel care aduce darurile în noaptea de Ajun şi nu Moş Crăciun.
Zsigmond Eva a precizat că acţiunea s-a mai desfăşurat, în urmă cu mai mulţi ani, şi a avut un mare succes, dar a fost sistată, din motive obiective.
Toate fondurile vor fi folosite pentru a cumpăra daruri de sărbători copiilor bolnavi. AGERPRES/(AS - Gina Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Voluntarii Crucii Roşii pregătesc masă festivă de Crăciun pentru 350 de bătrâni defavorizaţi Aproximativ 350 de vârstnici, majoritatea singuri, din satele izolate ale judeţului Harghita sau aflaţi într-o situaţie materială precară vor beneficia de mese festive de Crăciun oferite de filiala de Cruce Roşie.
Harghita: Voluntari vârstnici ai Crucii Roşii pleacă în schimb de experienţă în Austria Voluntarii vârstnici ai Crucii Roşii Harghita de pregătesc să plece într-un schimb de experienţă în Austria, pentru a experimenta ce înseamnă să faci voluntariat în într-o ţară occidentală.
Harghita: Crucea Roşie derulează proiecte de prim ajutor pentru voluntari de toate vârstele Miercurea Ciuc, 21 sep/Agerpres/- Filiala Harghita a Crucii Roşii Române derulează proiecte de prim ajutor care se adresează tuturor categoriilor de voluntari, indiferent de vârstă.
Harghita: Crucea Roşie oferă o masă festivă de Crăciun pentru 350 de bătrâni din zonele izolate Aproximativ 350 de vârstnici, majoritatea singuri, din satele izolate ale judeţului Harghita, vor beneficia, de mese festive oferite de Crucea Roşie Harghita.
Mai mulţi voluntari din Bucureşti şi Harghita au primit certificatul de instructor mediator Douăzeci de voluntari de la filialele Crucii Roşii din sectorul 5 al Capitalei şi din judeţul Harghita au primit, miercuri, certificatul de instructor mediator în urma efectuării a trei module cuprinse în proiectul "Street Mediation" (Medierea conflictelor stradale).
Harghita:Voluntarii Crucii Roşii au acordat, în iulie şi august, primul ajutor unui număr de peste 3.500 de persoane Miercurea Ciuc, 25 sep /Agerpres/- Voluntarii Crucii Roşii Harghita au acordat primul ajutor, în lunile iulie şi august, unui număr de peste 3.500 de persoane, care participau la diferite evenimente şi au avut probleme medicale.