Cele mai citite
 


Salonul Serviciilor Medicale Private, la Timişoara
sâmbătă, 3 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 20 de cabinete, clinici, policlinici şi hiperclinici din Timiş îşi vor face cunoscută oferta şi vor acorda consultaţii gratuite, la primul Salon al Serviciilor Medicale Private, care a început vineri la Timişoara.
''Sectorul serviciilor medicale private reprezintă un sector aparte, a cărui creştere se datorează în principal nevoii resimţite de întreaga populaţie de a găsi o alternativă la serviciile medicale de stat. Sunt firme româneşti de prestigiu, care oferă servicii medicale de înaltă calitate la preţuri imbatabile, în diverse specializări: stomatologie, ginecologie, bănci de celule stem, tratament, imagistică, acupunctură, cam tot ceea ce ţine de domeniul medical'', a declarat Raluca Gruneanţu, organizatorul evenimentului.
Expoziţia va fi deschisă în perioada 2 - 4 decembrie, firmele medicale prezente oferind peste 1.300 de vouchere ce constau în consultaţii gratuite, între orele 10,00 - 22,00. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Consultaţii gratuite pentru persoanele cu risc de boală arterială vasculară periferică Clinica de Chirurgie Vasculară Timişoara din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara a demarat un program de screening pentru persoanele cu risc de a dezvolta o boală arterială periferică, în cadrul căruia vor participa, pe bază de voluntariat, 20 de medici specialişti şi rezidenţi în chirurgie...
Societatea de Stomatologie Estetică va înfiinţa 10 cabinete pentru grupuri vulnerabile Societatea de Stomatologie Estetică din România va înfiinţa în următoarele 12 luni zece cabinete de medicină dentară în mediul rural şi urban în cadrul proiectului "DENS - Dezvoltarea EcoNomiei Sociale".
Timiş: Cel mai mare spital privat din vestul ţării, inaugurat Cel mai mare spital privat din vestul ţării s-a inaugurat, sâmbătă, la Timişoara, acesta fiind axat, cu prioritate, pe reproducere umană asistată şi ginecologie, fiind dotat cu aparatură de înaltă performanţă şi în domeniile chirurgiei şi cel al imagisticii.
Timiş: Studenţii de la Biologie-Chimie vor face practică la Banca de celule stem a unui spital privat Studenţii Facultăţii de Biologie-Chimie a Universităţii de Vest Timişoara vor putea face practică la Banca de Celule Stem a spitalului Athena din oraş, în cadrul unui acord încheiat între cele două părţi partenere.
Timiş: Medicii din maternităţi au anunţat că nu fac avorturi în Săptămâna Patimilor Cei peste 60 de medici ginecologi din cele două maternităţi de stat din Timişoara, 'Bega' şi 'Dr. Dumitru Popescu', au anunţat că nu vor efectua întreruperi de sarcină la cerere în Săptămâna Patimilor, din considerente religioase, decât dacă reprezintă urgenţe medicale şi viaţa mamei este pusă în pericol...
Timiş: Ambulatoriul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie, reabilitat complet, prin finanţare POR Municipalitatea timişoreană a finalizat, luni, proiectul de "Reabilitare, modernizare, dezvoltare şi echipare a Ambulatoriului de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara", care trebuia încheiat la 31 decembrie 2015.