Cele mai citite
 


Dolj: Peste 60 de oameni de afaceri din Oltenia au participat la Gala de caritate "Vasiliada"
luni, 5 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 60 de oameni de afaceri din Oltenia au participat, sâmbătă seara, la gala de caritate organizată la Craiova de către Asociaţia "Vasiliada", organizaţie aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei.
Printre invitaţii la eveniment, care a fost prezentat de jurnaliştii Liana Stanciu şi Cristian Tabără, s-au aflat Emma Nicholson, baroneasă de Winterbourne, fost europarlamentar şi raportor pentru România în perioada 2000-2004, dr. Raed Arafat, fondatorul SMURD România, soprana Felicia Filip, actriţa Aniela Pietreanu, jurnalistul Emil Hurezeanu, avocatul Gabriel Biriş.
Pe parcursul galei de caritate, participanţii au licitat pentru şapte picturi şi şase sculpturi realizate chiar în timpul evenimentului de către elevi hipoacuzici de la Grupul Şcolar "Beethoven" din Craiova.
Scopul Galei de caritate "Vasiliada" a fost atât de a atrage fonduri pentru construirea a două centre rezidenţiale pentru mame şi copii aflaţi în dificultate, cât şi acela de a dezvolta un comportament filantropic activ în rândul comunităţii economice din Oltenia. AGERPRES/(AS - Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Punct de salvare aeriană SMURD, la Craiova Un punct de salvare aeriană SMURD, al cincilea din ţară, a fost înfiinţat vineri la Craiova, la eveniment fiind prezenţi premierul Victor Ponta şi ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, acesta din urmă anunţând că în următorii doi ani vor mai achiziţionate încă trei elicoptere pentru SMURD, astfel încât să...
Dolj: Pe Aeroportul din Craiova se deschide un punct de operare aeromedicală SMURD Aeroportul din Craiova va adăposti un punct de operare aeromedicală SMURD dotat cu un elicopter pentru intervenţii în situaţii de urgenţă, care va opera pe întreaga zonă a Olteniei.
Ministrul Sănătăţii: Baza aeriană SMURD din Craiova va colabora cu cea de la Bucureşti Noua bază aeriană de salvare SMURD din Craiova, deschisă vineri, va colabora cu cea de la Bucureşti, iar elicopterul trimis la Craiova va interveni şi în cazurile de urgenţă din judeţele limitrofe, a declarat ministrul Sănătăţii, Raed Arafat.
Dolj: CJ a alocat peste 1,5 milioane lei pentru construirea unui depozit de gaze medicale la SJU Craiova, 9 iun /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Dolj a alocat suma de 1,58 milioane lei din fonduri bugetare pentru construirea unui depozit de gaze medicale la clinica de cardiologie intervenţională şi chirurgie vasculară a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.
Mihai Voicu (PNL): Raed Arafat era singurul om credibil din Guvernul Boc Craiova, 12 ian /Agerpres/ - Preşedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a declarat, joi, la Craiova, că fostul subsecretar de stat Raed Arafat care a demisionat din funcţie, era singurul om credibil din Guvernul Boc, care nu a riscat implicaţii politice şi care este recunoscut ca cel mai bun profesionist din...
Dolj: Ford România a donat Spitalului 'Filantropia' primul vehicul Transit Connect Craiova, 17 dec /Agerpres/ - Ford România a donat, miercuri, Spitalului Municipal 'Filantropia' din Craiova primul vehicul Ford Transit Connect, fabricat la Craiova.