Cele mai citite
 


Vrancea: Bal caritabil de strângere de fonduri pentru Spitalul Judeţean ''Sf. Pantelimon''
luni, 5 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Omul de afaceri Liviu Jitea a licitat 3.800 lei pentru un tablou la Balul caritabil organizat, sâmbătă seară, de Clubul Rotary Varana Focşani, aceasta fiind cea mai mare sumă oferită la licitaţie.
La evenimentul caritabil, al cărui scop este strângerea de fonduri necesare renovării şi modernizării unei săli de naşteri de la Spitalul Judeţean ''Sf. Pantelimon'', au participat oameni de afaceri, medici, şefi de instituţii deconcentrate sau reprezentanţi ai administraţiei publice. Costurile estimate pentru investiţia de la acest spital se ridică la peste 100.000 lei. Banii vor fi asiguraţi atât din evenimentele caritabile, dar şi din sponsorizări ale oamenilor din mediul de afaceri vrânceni.
''Sper ca până la sfârşitul anului viitor să strângem fondurile necesare să putem finaliza această acţiune. Suma estimată acum depăşeşte 100.000 de lei. Va fi o reconstruire în totalitate a unei săli de naştere, de la paviment, pereţi, echipament medical necesar sălii de naştere, totul va fi nou'', a afirmat preşedintele Clubului Rotary Varana, medicul Laurenţiu Bodolan.
Printre obiectele care au fost achiziţionate la evenimentul caritabil s-au aflat picturi donate de artiştii Liviu Nedelcu, Elena Bîrhală dar şi poşete create de designerii Mihai Albu şi Mihaela Glăvan. AGERPRES (AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.
Licitaţie pentru strângere de fonduri destinate luptei împotriva cancerului la sân O licitaţie fără strigare în vederea strângerii de fonduri pentru continuarea programelor destinate luptei împotriva cancerului la sân va avea loc luni la Palatul Băncii Naţionale a României, organizată de Fundaţia Renaşterea, informează un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Vrancea: A fost inaugurat spitalul din Dumitreşti Focşani, 29 oct /Agerpres/ - Secţia exterioară a Spitalului de Psihiatrie Cronici din Dumbrăveni a fost inaugurată, vineri, la Dumitreşti.
Vrancea: Spitalul din Vidra se va împrumuta pentru a plăti salariile angajaţilor Spitalul comunal din Vidra se va împrumuta de la la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani pentru a plăti salariile aferente lunilor octombrie, noiembrie, această soluţie fiind luată în cadrul unei întâlniri organizate, luni, la Prefectură şi la care au participat reprezentanţii spitalelor, ai Casei...
Vrancea: Ambulatoriu modern din fonduri europene realizat la Adjud Autorităţile din municipiul Adjud au inaugurat, marţi, ambulatoriul de specialitate al Spitalului municipal Adjud, un proiect european în valoare de 6.368.711,55 lei.