Cele mai citite
 


Bacău: Prima clinică privată de stomatologie din judeţ realizată cu fonduri europene, inaugurată
marţi, 6 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Stomatologie
 

Prima clinică privată de stomatologie din Bacău realizată cu fonduri europene a fost luni deschisă în municipiul reşedinţă de judeţ.

''Investiţia este un concept realizat în decursul a patru ani. În anul 2007 am început construcţia, iar pe parcurs am încercat să respectăm toate directivele şi normele europene în domeniu şi credem că am reuşit. Practic, este primul proiect cu finanţare europeană, circa 200.000 de euro, pe care îl implementăm, pentru o clinică de nivel european, pentru zona Bacău, chiar pentru judeţele Moldovei'', a declarat pentru AGERPRES Gabriel Dascălu, managerul Stomdas.
Clinica dispune de servicii stomatologice complete în aceeaşi clădire: laboratoare de radiologie, de tehnică dentară, cabinete stomatologice pentru copii, unde micii pacienţi au şi un loc de joacă, de edodontie microscopică, specialitate stomatologică pentru tratamentul canalelor dentare, de chirurgie dentară.
Aceasta asigură servicii de radiologie, implantologie, dispunând şi de o rezervă postoperatorie după intervenţii făcute sub anestezie generală, cu inhalosedare. Clinica are şi cameră de gardă, unde se asigura, non-stop, tratarea urgenţelor.
''Stomdas Clinic'' dispune de o echipă formata din 14 medici, precum şi 20 de asistente şi tehnicieni dentari.
''Am încurajat medici tineri să vină la noi, i-am ajutat să meargă la cursuri de perfecţionare profesională, i-am ţinut aproape şi le-am insuflat pasiunea pentru meserie, oferindu-le acum un cadru exemplar ca loc de muncă'', a afirmat Rodica Dascălu, coordonatorul echipei de medici.
Conducerea firmei spune că în această clinică de lux tarifele sunt la nivelul pieţei din Bacău.
Noua clinică stomatologică din Bacău va aborda, în premieră pentru judeţ, şi conceptul de ''turism medical''. În acest scop firma va deschide un site special - dentalimplantro.co.uk- , ţinta fiind, în special, pacienţi din Marea Britanie.
''Site-ul este, practic, un ghid complet în ajutorul celor care vor să ajungă în Bacău atât pentru un tratament stomatologic, dar şi pentru a vizita oraşul, judeţul şi alte zone turistice din preajmă'', a precizat managerul Gabriel Dascălu.
''Stomdas Clinic'' a debutat pe piaţa de profil din Bacău în urmă cu 16 ani cu un cabinet medical, în 2000 înfiinţând un altul, iar trei ani mai târziu un al treilea cabinet stomatologic. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Ambulatoriu de specialitate, deschis la Spitalul de urgenţă din Moineşti Un ambulatoriu de specialitate, complet reabilitat în urma implementării unui proiect finanţat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, a fost deschis, luni, la Spitalul de urgenţă din Moineşti pentru activităţi curente de deservire a populaţiei.
Bacău: Adaptare la reforma din sănătate, cu fonduri europene Proiectul cu finanţare europeană "Organizarea flexibilă a muncii în contextul descentralizării serviciilor medicale" a fost lansat la Bacău pentru angajaţii din sistemul sanitar din judeţele regiunii nord-est a României.
Romeo Stavarache: Sunt adeptul paşilor mărunţi, făcuţi cu tenacitate şi responsabilitate pe termen mediu şi lung (interviu) Primarul municipiului Bacău, liberalul Romeo Stavarache, aflat la cel de-al treilea mandat ca edil, vorbeşte, într-un interviu acordat AGERPRES, despre ceea ce l-a determinat să ia decizia de a rămâne în continuare alături de băcăuani, despre atuurile care l-au ajutat să câştige, cu aproape un an în...
Bacău : De 1 martie s-au sărbătorit 'Zece ani de performaţă' la Spitalul de Urgenţă din Moineşti Spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti a marcat, marţi, printr-un simpozion şi o conferinţă de presă împlinirea, pe 1 Martie 2011, a zece ani de când, a fost declanşat un amplu program menit să aducă această unitatea medicală la standarde europene.
Iaşi: Fonduri de 1,5 milioane de lei pentru achiziţia de aparatură medicală la Institutul Socola Institutul de Psihiatrie 'Socola' a primit vineri, de la Ministerul Sănătăţii, acordul privind o finanţare de 1,5 milioane de lei pentru dotarea cu dispozitive şi aparatură medicală.
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...