Cele mai citite
 


Galaţi: Asistente medicale arestate pentru dare de mită
luni, 5 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 5 dec /Agerpres/- Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări faţă de inculpatele Adriana Ionescu, asistentă medicală la Spitalul Judeţean Galaţi şi Luminiţa Gabriela Tirim, asistentă medicală la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.
Potrivit procurorilor anticorupţie, în perioada 23 noiembrie-1 Decembrie, cele două femei au promis suma totală de 50.000 lei unui ofiţer de poliţie judiciară din cadrul MAI - Direcţia Generală Anticorupţie (denunţător) pentru ca acesta să soluţioneze favorabil un dosar penal în care efectua cercetări penale faţă de mai multe cadre medicale din cadrul Spitalului Judeţean Galaţi privind întocmirea în fals a unor dosare de pensionare pe caz de invaliditate. În acest dosar penal, cele două inculpate aveau calitatea de învinuit.
La data de 25 noiembrie, din suma totală promisă, Adriana Ionescu a dat denunţătorului suma de 10.000 lei. De asemenea, la data de 1 Decembrie, cele două inculpat au dat denunţătorului suma de 6.000 lei, ocazie cu care procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante.
Celor două femei li s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data de 2 decembrie, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestora pe o perioadă de 24 de ore iar în aceeaşi zi, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a inculpatelor pe o perioadă de 29 de zile. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Două asistente medicale din Galaţi, trimise în judecată după ce au încercat să mituiască un lucrător al DGA Două asistente medicale din Galaţi au fost trimise în judecată în stare de arest preventiv de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind acuzate de dare de mită, informează un comunicat al DNA remis, marţi, AGERPRES.
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, reţinută pentru trafic de influenţă Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Piteşti au reţinut-o şi efectuează cercetări faţă de Ancuţa Marilena Avram, asistent medical la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat al DNA remis marţi AGERPRES.
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, deferită justiţiei de DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Marilena Ancuţa Avram, asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti în perioada faptelor, pentru trafic de influenţă, în formă continuată.
Galaţi: Asistentă medicală agresată de un pacient care a consumat etnobotanice O asistentă medicală de la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi a fost agresată, joi, de un pacient agitat, femeia suferind un traumatism cranio-cerebral.
Galaţi: Un pacient de la SJU a distrus un monitor al UPU şi a încercat să agreseze o asistentă Un pacient de 40 ani din Galaţi s-a ales, vineri, cu dosar penal, după ce a distrus un monitor de verificare a semnelor vitale de la Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei şi a încercat să agreseze o asistentă medicală.
Bacău : Un medic, o asistentă medicală şi un funcţionar public trimişi în judecată pentru acte de corupţie Un medic, o asistentă medicală şi un funcţionar al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bacău au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Bacău într-un dosar de corupţie.