Cele mai citite
 


Parlamentarii au depus peste 8.600 de amendamente la bugetul de stat pe 2012
marţi, 6 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grupurile parlamentare au depus 8.668 de amendamente la proiectul legii bugetului de stat şi 16 la cel privind asigurările sociale pe 2012, potrivit unei situaţii remise luni AGERPRES.
Cele mai multe amendamente au fost înaintate de parlamentari la bugetul alocat Ministerului Turismului, numărul acestora fiind de 3.020. De asemenea, amendamente numeroase au fost înaintate de deputaţi şi senatori la bugetul pe 2012 al Secretariatului General al Guvernului, unde s-au înregistrat 1.686 de propuneri, la cel al Ministerului Educaţiei - 1.106 şi la cel al Ministerului Finanţelor Publice - 684.
Amendamente au fost depuse şi la bugetul Ministerului Culturii - 213, Ministerului Transporturilor - 193, Ministerului Mediului - 153, Ministerului Administraţiei şi Internelor - 105, Ministerului Sănătăţii - 81, Ministerului Economiei - 54, CES - 17, Ministerului Muncii - 15, Ministerul Agriculturii - 14, ANI, SRTv - câte cinci, Camerei Deputaţilor, Ministerului Justiţiei - câte trei, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Ministerul Afacerilor Externe - câte patru, Ministerului Comunicaţiilor - două, Consiliului Concurenţei, CNA, ANSVSA, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 - câte unul.
Alte 600 de amendamente vizează textul proiectului legii bugetului de stat pe 2012 iar 697 - sumele defalcate din acest act normativ.
La proiectul legii asigurărilor sociale de stat pe 2012 au fost depuse 16 amendamente.
Parlamentarii au putut depune amendamente până duminică, la ora 16,00, însă aceştia mai au posibilitatea să mai înainteze propuneri la cele două proiecte şi în cursul dezbaterilor din comisiile de specialitate care vor avea loc săptămâna aceasta.
Opoziţia a anunţat că a depus peste 8.000 de amendamente la proiectul legii bugetului de stat pe 2012.
Proiectul legii bugetului de stat pe 2012 şi cel al asigurărilor sociale au intrat luni în dezbaterea comisiilor de specialitate, urmând ca din 12 decembrie să fie discutate în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. AGERPRES/(AS-Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: PSD consideră haotică iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale Preşedintele PSD Galaţi, deputatul Dan Nica, şi fostul secretar de stat în ministerul Sănătăţii, dr. Aurel Nechita, au criticat, joi, într-o conferinţă de presă, iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale, despre care au spus că este una haotică pentru că nu se ţine cont de niciun criteriu...
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.
Sindicaliştii din Sănătate au încheiat acţiunea de protest din faţa Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic Sindicaliştii membri ai Federaţiei Sanitas au încheiat acţiunea de pichetare a Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic.
Normele de aplicare a Legii autismului supuse dezbaterii pe site-ul Ministerului Sănătăţii Normele metodologice de aplicare a Legii autismului nr. 151/2010 au fost publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii şi se află în dezbatere publică pentru următoarele zece zile.
Subsecretarul de stat Raed Arafat a vizitat Iaşiul Subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat, a efectuat sâmbătă o vizită în Iaşi, prilej cu care a avut o întrevedere la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu autorităţile locale.
Bugetul Ministerului Sănătăţii propus pentru 2010, în creştere cu 6,06% Bugetul Ministerului Sănătăţii (MS) propus pentru anul 2010 este de 4,191 miliarde de lei, în creştere cu 6,06% faţă de execuţia preliminară pentru anul 2009 (3,952 miliarde de lei), potrivit proiectului de buget de stat pe anul viitor, postat pe site-ul Ministerului Finanţelor.