Cele mai citite
 


Psihosan - centru de îngrijire şi recuperare pentru vârstnici
marţi, 6 decembrie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 

 
 
 
Un nou centru de îngrijire şi recuperare pentru vârstnici își deschide porțile lângă Târgu Mureș, în orașul Ungheni. Psihosan oferă găzduire de lux permanentă sau temporară și îngrijire atât pentru persoanele sănătoase, cât și pentru cele bolnave.

Centrul are o capacitate de maxim 50 persoane (22 garsoniere și 2 apartamente) și se află într-o clădire de aproximativ 2000 mp, înconjurată de un parc natural propriu de 2000 mp.
 
Camerele sunt mobilate și dotate cu aer condiţionat, încălzire centrală, telefon, televizor, televiziune prin cablu, internet, frigider şi baie.
Rezidenții Centrului Psihosan vor beneficia de piscină, jacuzzi, saună, sală de sport, sală de masaj, sală de lectură, centru de artă.
 
În spațioasa sală de mese, unde vor fi asigurate cinci mese pe zi (trei principale și două gustări), alimentele vor fi aduse cu liftul din bucătăria proprie aflată la subsol.
 
„Ne dorim să asigurăm un confort familial și medical de grad înalt, să creștem calitatea vieții pentru toți cei care apelează la serviciile noastre” spune prof. univ. dr. Iosif Gaboș Grecu.
 
Servicii oferite de Psihosan
- servicii medicale și mentale
- administrarea tratamentului medical prescris, supravegheat și în timpul nopții
- supraveghere specializată permanentă
- recuperare medicală prin gimnastică, fitness, înot, saună, masaj
- posibilitatea de vizitare a rezidenților de către familie și prieteni conform unui program prestabilit
- regim dietetic controlat
- excursii
- acces la internet, telefon, TV prin cablu
- program de cinematecă
- acces la bibliotecă
- meloterapie
- art-terapie
- acces la sala de sport, saună, jacuzzi, bazinul de înot (supravegheat)
 
Servicii oferite la cerere și contracost
- recoltare de analize
- consultații medicale de specialitate în clinici private
- coafor, frizerie, manichiură, pedichiură
 
Centrulprivat de îngrijire şi recuperare Psihosan este amenajat conform standardelor europene și este certificat cu recunoaşterea Sistemului de Management al Calităţii în conformitate cu cerintele ISO 9001:2008.
 
Contacte Psihosan
www.centrulpsihosan.ro
Adresa: Ungheni, str. Bercului nr. 204, jud. Mureş
Telefon fix: 0265-328360, 0265-328361, 0265-328362
Prof. univ. dr. Iosif Gaboș Grecu: 0744512724
Prof . univ. dr. Marieta Gaboș Grecu: 0744619003
 

Notare
Comentarii
de Ileana Florea
Buna ziua,

Va rog frumos sa-mi comunicati daca in centrul Pshihosan exista kinetoterapeuti si logopezi pentru a ajuta persoanele care au suferit un AVC sa faca sport, masaj si logopedie ?
Multumesc

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou centru de servicii de asistenţă socială pentru vârstnici va fi inaugurat joi în sectorul 2 Tratamente de recuperare medicală, consiliere psihologică, cursuri de limbi străine şi multe alte servicii le vor fi puse la dispoziţie gratuit locuitorilor sectorului 2 în cel mai nou centru de recreere pentru vârstnici, care va fi deschis joi, în strada Valer Dumitrescu nr. 33.
Recuperare medicală sportivă – un concept nou de terapie prin sport ce îmbină antrenamentul funcțional cu terapia pe aparate de ultimă generație, omologate medical - în premieră în România, la Centrul de Recuperare Medicală Sportivă al clinicii Provita – Diagnostic și tratament - soluții pentru pacienți cu diverse afecțiuni, sportivi amatori sau profesioniști - specialiști în recuperare medicală ortopedică și sportivă, cu experiență și specializări...
Sălaj: Punct termic transformat în centru multifuncţional pentru vârstnici la Zalău Un fost punct termic din Zalău, abandonat şi aflat într-o avansată stare de degradare a fost transformat într-un modern centru multifuncţional pentru persoane vârstnice - "Tinereţe fără bătrâneţe", printr-un proiect european al administraţiei locale în valoare totală de circa 650.000 de lei.
Inaugurarea Centrului de gimnastică pentru copii - Kineto Bebe Singurul centru de gimnastică pentru copii din România a fost inaugurat, miercuri seara, în Bucureşti, aici urmând să se desfăşoare programe de gimnastică şi masaj care să stimuleze bebeluşul atât motor, cât şi psihic.
Sălaj: Centru modern de recuperare tratament şi îngrijire pentru copii, construit la Zalău de o fundaţie româno-olandeză Un centru de recuperare, tratament şi îngrijire pentru copii, unic în România prin dotările sale şi metodele de tratament utilizate a fost dat în folosinţă în luna februarie, la Zalău, ca urmare a unei investiţii de circa 800.000 de euro a unei fundaţii româno-olandeze, ce a mai finanţat şi are deja...
Sălaj: Centru de recuperare medicală şi balneoterapie la Crasna Un modern centru de recuperare medicală şi balneoterapie a fost finalizat recent în comuna Crasna, în urma unei investiţii totale de circa 750.000 de lei, din fonduri ale Ministerului Sănătăţii, comunităţii locale şi spitalului din localitate în cadrul căruia va funcţiona.