Cele mai citite
 


Reduceri de 30% la mamografii şi la sonoelastografii mamare.
miercuri, 7 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În luna decembrie, pacienţii pot beneficia de reduceri de 30% la mamografii şi la sonoelastografii mamare, de 15% la consultaţii de ginecologie, endocrinologie, oncologie, medicină internă şi psihologie, la Donna Medical Center.
Clinica dispune de un ecograf de ultimă generaţie, cu cea mai nouă şi performantă tehnică de sonoelastografie pentru părţi moi (sâni, tiroidă) din ţară. Sonoelastografia este utilizată pentru diferenţierea tumorilor benigne de cele maligne (mamare şi tiroidiene).
Centrul medical oferă o soluţie integrată de servicii de sănătate: de la depistare precoce, diagnostic, analize de laborator, până la urmărire post-terapeutică şi şedinţe de consiliere psihologică.
Pe lângă experienţa medicilor şi aparatura de ultimă generaţie, clinica oferă posibilitatea evaluării rapide a afecţiunilor maligne şi benigne mamare, ginecologice şi endocrinologice într-un singur loc.
Programări se pot face la: 021/252.32.32, 021/252.32.33, 0374.080.008.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Clinică pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar la femei, deschisă în Capitală O clinică medicală, dedicată femeilor, pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice s-a deschis joi în Capitală.
Un cadou pentru sanatatea ta - Controleaza-te! Fii sigura ca esti bine! Donna Medical Center, o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, ofera in luna decembrie reduceri de 30% la mamografii si la sonoelastografii mamare.
Donna Medical Center - o clinică dedicată femeilor Controlează-te! Fii sigură că eşti bine! Donna Medical Center, o clinică medicală dedicată sănătăţii femeilor, îşi deschide astăzi porţile în Bucureşti pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice.
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...
Gorj: Primul cabinet de consiliere psihologică aflat în relaţie contractuală cu CJAS, deschis în incinta SJU Târgu-Jiu Persoanele din judeţul Gorj care au nevoie de consiliere psihologică pot beneficia, de aproximativ o lună de zile, de consultaţii gratuite la primul cabinet de profil din incinta ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Ramona Peptan Negreanu...
CENTRUL MEDICAL BIOMEDICA REINVESTEȘTE PROFITUL ÎN SERVICII MEDICALE Centrul Medical Biomedica (http://centrulmedicalbiomedica.ro/), prima clinică medicală privată din județul Dâmbovița anunță cifrele financiare pe anul 2012.