Cele mai citite
 


Vrancea: A fost inaugurat căminul pentru persoane vârstnice din Mărăşeşti
miercuri, 7 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Căminul pentru persoane vârstnice 'O nouă şansă' din oraşul vrâncean Mărăşeşti a fost inaugurat, marţi, în prezenţa autorităţilor locale.
În acest moment de facilităţile căminului, reamenajat în fostul spital orăşenesc, beneficiază 21 de vârstnici.
Daniel Drăgan, directorului căminului, a declarat că pe listele de aşteptare sunt încă 12 persoane care trebuie să treacă de avizul unor comisii.
'Beneficiarii primesc trei mese pe zi şi două gustări, noi având contract cu o firmă de catering. În timpul zilei îşi pot petrece timpul liber în cele două săli de socializare, unde se pot uita la televizor sau pot face diverse activităţi recreative. Pot chiar şi citi pentru că împreună cu Consiliul Local am făcut o bibliotecă pentru beneficiari. Din primăvară, vrem să facem şi un părculeţ cu o grădină, pentru ca cei care vor să îşi ocupe timpul să se poată desfăşura', a declarat directorul Drăgăn.
Prezent la eveniment, edilul oraşului Mărăşeşti, Constantin Vlase, a declarat că inaugurarea oficială a căminului pentru persoane vârstnice reprezintă un lucru foarte important pentru oraş.
'Este un moment deosebit pentru oraşul nostru, mai ales că spitalul orăşenesc a fost desfiinţat. Am reuşit într-un termen atât de scurt să facem recompartimentarea spaţiului astfel încât să putem deschide căminul pentru persoane vârstnice. Avem căldură, avem mobilă nouă, avem 21 de beneficiari. Ne-am străduit, tot cu eforturi mari să mobilăm căminul, să creăm condiţiile necesare. Aşteptăm beneficiari pentru că mai sunt locuri care trebuie ocupate', a afirmat Constantin Vlase.AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: A fost inaugurat spitalul din Dumitreşti Focşani, 29 oct /Agerpres/ - Secţia exterioară a Spitalului de Psihiatrie Cronici din Dumbrăveni a fost inaugurată, vineri, la Dumitreşti.
Vrancea: A fost inaugurat dispeceratul integrat de urgenţă Dispeceratul integrat de urgenţă ISU - SAJ - SMURD din judeţul Vrancea a fost inaugurat miercuri, în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
Vrancea: Ambulatoriu modern din fonduri europene realizat la Adjud Autorităţile din municipiul Adjud au inaugurat, marţi, ambulatoriul de specialitate al Spitalului municipal Adjud, un proiect european în valoare de 6.368.711,55 lei.
Un nou centru de servicii de asistenţă socială pentru vârstnici va fi inaugurat joi în sectorul 2 Tratamente de recuperare medicală, consiliere psihologică, cursuri de limbi străine şi multe alte servicii le vor fi puse la dispoziţie gratuit locuitorilor sectorului 2 în cel mai nou centru de recreere pentru vârstnici, care va fi deschis joi, în strada Valer Dumitrescu nr. 33.
Vrancea: Centru Antidrog în Liceul 'G.C. Longinescu' din Focşani Noul Centru de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al judeţului Vrancea a fost inaugurat, vineri, într-un spaţiu al Liceului 'G.C. Longinescu' din Focşani.