Cele mai citite
 


Un cadou pentru sanatatea ta - Controleaza-te! Fii sigura ca esti bine!
miercuri, 7 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Obstetrica - Ginecologie, Oncologie, Endocrinologie
 

 
 
 
Donna Medical Center, o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, ofera in luna decembrie reduceri de 30% la mamografii si la sonoelastografii mamare.

In plus, la Donna Medical Center, luna cadourilor vine cu o reducere de 15%  la consultatii de ginecologie, endocrinologie, oncologie, medicina interna si psihologie.
 
Donna Medical Center are in dotare un ecograf de ultima generatie, cu cea mai noua si performanta tehnica de sonoelastografie pentru parti moi (sani, tiroida) din tara. Sonoelastografia este utilizata pentru diferentierea tumorilor benigne de cele maligne (mamare si tiroidiene). Centrul ofera o solutie integrata de servicii de sanatate: de ladepistare precoce,diagnostic, analize de laborator,pana la urmarire post-terapeutica si sedinte de consiliere psihologica. Acestea, alaturi de expertiza medicilor si aparatura de ultima generatie, ofera posibilitatea evaluarii rapide a afectiunilor maligne si benigne mamare, ginecologice si endocrinologice intr-un singur loc.
 
Programari: 0212523232, 0212523233, 0374080008
Adresa: Str Traian nr. 234, et. 1, sect. 2, Bucuresti
 
Informatii si programari online pe:
www.donna-medicalcenter.ro si www.facebook.com/donnamedicalcenter
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Clinică pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar la femei, deschisă în Capitală O clinică medicală, dedicată femeilor, pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice s-a deschis joi în Capitală.
Reduceri de 30% la mamografii şi la sonoelastografii mamare. În luna decembrie, pacienţii pot beneficia de reduceri de 30% la mamografii şi la sonoelastografii mamare, de 15% la consultaţii de ginecologie, endocrinologie, oncologie, medicină internă şi psihologie, la Donna Medical Center.
Donna Medical Center - o clinică dedicată femeilor Controlează-te! Fii sigură că eşti bine! Donna Medical Center, o clinică medicală dedicată sănătăţii femeilor, îşi deschide astăzi porţile în Bucureşti pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice.
"Vino cu papionul la control": Pachet promoţional de analize medicale pentru tiroidă Pacienţii din Bucureşti şi din alte şase oraşe pot beneficia de o reducere de 60% la un pachet de analize medicale şi de 25% pentru o ecografie de tiroidă, în cadrul campaniei naţionale "Vino cu papionul la control", desfăşurată în perioada 26 octombrie - 30 noiembrie, la centrele Gral Medical.
Primul spital online din Europa, lansat de medici români SpitalOnline.ro, prima platformă de live chat medic - pacient la nivel european, a fost lansată marţi în România la iniţiativa antreprenorială a unui grup de medici români, cu suportul unor specialişti din Marea Britanie, în urma unei investiţii de aproximativ 30.000 de euro.
Totul despre tiroida sau cum sa previi bolile tiroidiene Prof. dr. Constantin Dumitrache medic primar endocrinologie, doctor în ştiinţe medicale-Clinica Gral Medical Colentina