Cele mai citite
 


Adăpost social pentru nopţi geroase, în Sectorul 2
joi, 8 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Oamenii străzii din Sectorul 2 au posibilitatea să meargă în nopţile geroase la Adăpostul Social de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon', unde le este oferită gratuit cazare, o masă caldă, duşuri şi asistenţă medicală de specialitate, informează un comunicat de presă al autorităţii locale.
Adăpostul este situat pe Şoseaua Pantelimon nr.500 şi are o capacitate de 30 de locuri din care 6 pentru femei şi 24 pentru bărbaţi, dormitoare, săli de baie şi cabinet medical, precum şi cele mai bune condiţii de cazare în siguranţă a celor care nu au un acoperiş deasupra capului.
În nopţile geroase, primarul Neculai Onţanu organizează an de an acţiuni comune ale Ambulanţei Sociale şi Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 prin care sunt adunaţi de pe străzi toţi cei fără adăpost şi salvaţi de la o moarte sigură provocată de îngheţ. Fiecare persoană este consultată de medicii de pe ambulanţă şi, în funcţie de afecţiunile de care suferă, se dispun măsurile ce se impun, respectiv internarea într-un spital sau acordarea unui tratament medicamentos sub monitorizarea permanentă a doctorilor care vor urmări evoluţia în timp a bolnavilor.AGERPRES/(AS - Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Galaţi: Asistenţa medicală de urgenţă va avea patru noi staţii Asistenţa medicală de urgenţă la nivelul judeţului Galaţi va fi îmbunătăţită prin amenajarea unor noi sedii şi garaje de ambulanţă, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.
Prima clinică mobilă a Armatei Salvării, inaugurată la Bucureşti; Coordonator proiect: E o ambulanţă socială Prima Clinică medicală mobilă a Armatei Salvării, finanţată prin granturi norvegiene, a fost inaugurată joi, în Bucureşti, în prezenţa ambasadorului Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg.