Cele mai citite
 


Botoşani: Peste 50 de lucrători din spitalele comasate au dat CJ în judecată
joi, 8 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 50 de angajaţi TESA de la Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie din Botoşani au contestat, în instanţă, hotărârea Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani privind comasarea celor trei spitale cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.
Primul termen al procesului este programat pentru joi, 8 decembrie, la instanţa de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Botoşani.
Lucrătorii spitalelor cer suspendarea aplicării actului normativ aprobat de CJ Botoşani în luna noiembrie, pe motiv că acesta produce prejudicii sociale şi economice.
Ei se tem că măsura va genera pierderea locurilor de muncă şi reducerea veniturilor Spitalului Judeţean Mavromati.
"Angajaţii cer în instanţă anularea hotărârii Consiliului Judeţean privind comasarea spitalelor'', a declarat vicepreşedintele CJ, Cătălina Lupaşcu.
Comasarea spitalelor din Botoşani a fost necesară pentru încadrarea Spitalului Judeţean "Mavromati" în categoria a III-a de competenţă. AGERPRES/ (A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie s-au desfiinţat Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie s-au desfiinţat, joi, ca entităţi juridice, urmare a comasării acestora cu Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Comasarea spitalelor, respinsă de consilierii judeţeni Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani cu Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie nu va avea loc, în urma votului negativ de joi dat de consilierii judeţeni.
Botoşani: Angajaţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati pichetează Consiliul Judeţean Aproximativ 150 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi dimineaţă, sediul Consiliului Judeţean (CJ),
Botoşani: Comasarea spitalelor, aprobată de consilierii judeţeni Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" va prelua, prin comasare, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Psihiatrie, potrivit unei hotărâri adoptate, luni, de Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani.