Cele mai citite
 


Iaşi: Municipalitatea va împărţi 15.000 de tichete sociale
joi, 8 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Municipalitatea va împărţi, de pe 12 decembrie, 15.000 de tichete sociale pensionarilor şi persoanelor din Iaşi care au venituri lunare între 401 şi 670 de lei, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Gheorghe Nichita.
Conform acestuia, fiecare tichet social conţine câte cinci cupoane de câte 10 lei fiecare.
'Îşi vor putea cumpăra produse farmaceutice, îmbrăcăminte sau încălţăminte. Am discutat cu reprezentanţii celor 400 de magazine de cartier din Iaşi pentru a primi aceste cupoane. Beneficiari vor fi cei care lunar au un venit de minim 401 lei net pe persoană, cei cu venituri mai mici primesc ajutoare de la Uniunea Europeană', a spus primarul Nichita.
Conform acestuia, tichetele sociale vor fi primite prin Centrele de Cartier, Căminul de Bătrâni din Copou sau de la sediul Direcţiei de Asistenţă Comunitară. AGERPRES/(A, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: În premieră naţională, studenţii de la UMF pot accesa credite de finanţare a studiilor cu plata la angajare Studenţii Universităţii de Medicină 'Gr. T. Popa' din Iaşi vor putea accesa linii de creditare cu rambursare după terminarea studiilor.
Iaşi: Municipalitatea va moderniza căminul de bătrâni Sfânta Parascheva Municipalitatea ieşeană a primit din partea Organismului Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 scrisoarea de notificare privind finanţarea proiectului 'Reabilitarea, modernizarea şi extinderea Căminului de Pensionari Sf. Cuvioasă Parascheva'.
Iaşi: Asistenţă gratuită pentru bolnavii de cancer, la Centrului Teritorial de Informare, Consiliere şi Terapie ONCOSUPORT Nord-Est Bolnavii de cancer beneficiază începând de vineri de sprijin din partea specialiştilor din cadrul Centrului Teritorial de Informare, Consiliere şi Terapie ONCOSUPORT Nord-Est.
Iaşi: Directoarea administrativă a UMF, nemulţumită că a aflat din presă despre decizia ANI Daniela Druguş, director general administrativ în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" Iaşi, a declarat joi, printr-un comunicat de presă, este nemulţumită că a aflat din presă că Agenţia Naţională de Integritate a constatat că există diferenţe nejustificate, în cuantum de 523.462...
Antibiotice Iaşi a decis înfiinţarea unei reprezentanţe în Vietnam pentru dezvoltarea afacerilor în Asia de Sud-Est Compania ieşeană Antibiotice a decis înfiinţarea unei reprezentanţe în Vietnam, în condiţiile în care exporturile sale au atins, anul trecut, 22,98 milioane de dolari, în creştere cu 7% raportat la 2014, iar profitul brut a ajuns la 32 de milioane de lei, mai mare cu 23% comparativ cu profitul estimat...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...