Cele mai citite
 


Mircea Cinteză şi-a anunţat demisia din funcţia de senator
joi, 8 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul Partidului Democrat Liberal /PDL, principal la guvernare/ Mircea Cinteză şi-a dat miercuri demisia din funcţia de senator, începând din 9 decembrie, pe motiv de incompatibilitate.
''Vă mulţumesc pentru toţi anii în care am lucrat împreună şi în care am fost mândru că fac parte din această instituţie'', a declarat Cinteză de la tribuna Senatului.
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis pe 2 noiembrie 2011 ca parlamentarul Mircea Cinteza se afla in stare de incompatibilitate. Agentia Nationala de Integritate anunţa in luna ianuarie a acestui an ca senatorul Mircea Cinteza este incompatibil cu functia ocupata, fiind si parlamentar, dar si director la mai multe sectii ale Spitalului Universitar din Bucureşti.
Senatorul PDL declara la vremea respectiva ca in opinia sa nu e vorba de incompatibilitate, deoarece o institutie importanta precum Comisia Juridica a Senatului a considerat ca nu e vorba de asa ceva.
ANI a precizat ca Mircea Cinteza s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 17 decembrie 2004 - 1 aprilie 2005 si incepand cu data de 1 septembrie 2005 pana in prezent.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE ANI: Senatorul PDL Mircea Cinteză, în stare de incompatibilitate Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor de către senatorul PDL Mircea Cinteză.
ANI: Senatorul PDL Mircea Cinteză, în stare de incompatibilitate Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor de către senatorul PDL Mircea Cinteză.
Mircea Cinteză: Elaborarea unei noi legi a sănătăţii trebuie să pună accent pe soluţii transparente Elaborarea unei noi legi a sănătăţii trebuie să pună accent pe soluţii transparente, a declarat fostul ministru al Sănătăţii profesorul doctor Mircea Cinteză miercuri, la finalul dialogului cu lideri ai PDL pe tema reformei sistemului românesc de sănătate.
Mircea Cinteză (CMR): Sistemul informatic nu funcţionează bine, se blochează Sistemul informatic nu funcţionează bine, dă erori şi se blochează, a afirmat, vineri, la Health Forum, vicepreşedintele Colegiului Medicilor din România, Mircea Cinteză.
Fost director al Spitalului 'Dr. C.I. Parhon' din Iaşi, declarat de ANI în conflict de interese Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a stabilit că Adrian Constantin Covic, fost director al Spitalului Clinic "Dr. C.I. Parhon" din Iaşi, în prezent şef secţie şi prorector la UMF Iaşi, s-a aflat în conflict de interese, deoarece a deţinut şi deţine, împreună cu soţia şi mama sa, interese la două...
UPDATE/ Mircea Cinteză şi-a anunţat demisia din funcţia de senator Senatorul PDL Mircea Cinteză şi-a dat miercuri demisia din funcţia de senator, începând din 9 decembrie, pe motiv de incompatibilitate.