Cele mai citite
 


Protest la Ministerul Sănătăţii
joi, 8 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva zeci de persoane protestează miercuri în faţa Ministerului Sănătăţii împotriva deciziei de desfiinţare a spitalului din localitatea Săcele, judeţul Braşov.
Protestatarii susţin că în acest spital s-au făcut investiţii de 54 de miliarde de lei în ultimii ani, dintre care 8 milioane de euro în ultimul an.
Localnicii din Săcele spun că au venit la Bucureşti pentru că vor ca spitalul lor să fie redeschis, întrucât au avut câştig de cauză în justiţie. Aceştia au venit să depună un memoriu şi cer să aibă o discuţie cu ministrul Sănătăţii.
În actualele condiţii cel mai apropiat spital de localitatea Săcele este cel de la Braşov, dar localnicii susţin că acesta este foarte aglomerat. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Parteneriat-Alianţă pentru Sănătatea Ficatului, încheiat între Ministerul Sănătăţii şi Asociaţia SANO-HEP Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a semnat vineri la Braşov, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Congresului Internaţional al Pacienţilor cu afecţiuni hepatice, care se desfăşoară în zilele de 17 şi 18 mai, Parteneriatul-Alianţă pentru Sănătatea Ficatului, încheiat între Ministerul Sănătăţii şi...
Covasna: Protest în fata Ministerului Sanatatii împotriva mutării Centrului de patologie neuromusculară din Vâlcele Aproximativ 100 de membri ai Sindicatul Sanitas Covasna şi ai Asociaţiei Distroficilor Muscular din România vor picheta marţi sediul Ministerului Sănătăţii, din Bucureşti, în semn de protest faţă de decizia mutării Spitalului de patologie neuromusculară din Vâlcele la Întorsura Buzăului.
Protest la Ministerul Sănătăţii Trei persoane îmbrăcate în halate albe au protestat joi în faţa Ministerului Sănătăţii faţă de situaţia folosirii în spitale a dezinfectanţilor diluaţi.
Braşov: Investiţii la Maternitatea Braşov din fonduri europene şi de la bugetul judeţean Reabilitarea corpului nou al Maternităţii Braşov, clădire construită în anul 1987, a fost încheiată în totalitate, joi inaugurându-se recepţia şi saloanele de primiri urgenţe.
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.
Braşov: Facultatea de Medicină solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea locurilor pentru rezidenţiat Facultatea de Medicină din Braşov va înainta, în perioada următoare, Ministerului Sănătăţii un memoriu prin care solicită suplimentarea locurilor pentru pregătirea în rezidenţiat după ce Centrului din municipiu i-au fost alocate, în acest an, 48 de locuri din cele 124 solicitate, lucru care va afecta...