Cele mai citite
 


Suceava: Bugetul pentru servicii medicale şi medicamente, suplimentat pentru a acoperi necesarul până la sfârşitul anului
joi, 8 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bugetul alocat pentru onorarea medicamentelor compensate şi gratuite, în judeţul Suceava, a fost suplimentat cu 6 milioane de lei, ajungând la 80 de milioane de lei pentru acest an, a declarat presei, miercuri, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleorţu.
Totodată, în urma rectificării bugetului de stat, CJAS Suceava a primit fonduri suplimentare pentru medicina de familie, furnizorii de servicii medicale de specialitate, furnizorii de servicii medicale paraclinice (laboratoare, radiologie şi imagistică medicală) şi spitale, ce vor fi utilizate pentru acoperirea necesarului de servicii medicale, analize şi investigaţii, precum şi servicii medicale spitaliceşti în luna decembrie.
Astfel, pentru medicina de familie a fost alocată suma de 2,5 milioane lei, pentru furnizorii de servicii medicale de specialitate suma de 588.000 lei, iar pentru analize medicale, radiologie şi imagistică medicală suma de 303.000 lei, suplimentările fiind acoperitoare pentru necesarul de servicii medicale, analize şi investigaţii medicale până la sfârşitul acestui an.
Totodată, pentru spitale fondurile au fost majorate cu 12,2 milioane lei, asigurând şi pentru luna decembrie o finanţare la acelaşi nivel cu lunile anterioare, finanţare ce permite acoperirea necesarului de servicii medicale spitaliceşti în totalitate. Prin această suplimentare, bugetul alocat de CJAS Suceava spitalelor, în acest an, se ridică la suma de 130 de milioane de lei. AGERPRES/(AS-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Bugetul CJAS e cu 10% mai mare ca anul trecut şi acoperă întregul necesar pe 2013 Bugetul pentru judeţul Suceava alocat, în 2013, de CNAS, pentru servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale ste cu 10% mai mare decât în anul precedent, respectiv 365 de milioane lei, după suplimentările din cursul anului, a declarat purtătorul de cuvânt al CJAS Suceava, Anda Sălăgean.
Suceava: 24 de pensionari trebuie să restituie banii pe reţetele onorate prin declaraţii de venit false Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a aplicat, în cursul anului trecut, trei sute de sancţiuni, în valoare totală de 443.058 lei, iar 24 de pensionari cărora le-au fost onorate reţete compensate cu 90% în mod nejustificat, vor trebui să restituie diferenţa de bani, a declarat vineri...
Ministerul Sănătăţii a prezentat Guvernului nota referitoare la finanţarea FNUASS a furnizorilor de servicii medicale din privat Ministerul Sănătăţii a prezentat miercuri în Guvern o notă privind finanţarea Fondului Naţional Unic de Asigurări de Sănătate a furnizorilor de servicii medicale din sistemul privat.
Tulcea: Analize medicale de prevenţie gratuite Cele şase laboratoare din municipiul Tulcea vor efectua analize medicale de prevenţie gratuite începând din această lună, conform noului contract cadru încheiat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
Suceava: Bani mai mulţi pentru analize medicale Finanţarea asistenţei medicale paraclinice în judeţ a fost suplimentată cu 600.000 de lei, pentru ultimele 2 luni ale acestui an, din care 200.000 de lei credite bugetare şi 400.000 de lei credite de angajament.
MedLife a preluat centrul de imagistică medicală Prima Medical din Craiova MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a preluat integral centrul de imagistică medicală, Prima Medical, din Craiova, aceasta fiind cea de-a treia tranzacţie iniţiată de MedLife în 2015, după ce a preluat pachetul majoritar de 55% din grupul de firme SAMA & Ultratest din Oltenia...