Cele mai citite
 


UPDATE/ Mircea Cinteză şi-a anunţat demisia din funcţia de senator
joi, 8 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul PDL Mircea Cinteză şi-a dat miercuri demisia din funcţia de senator, începând din 9 decembrie, pe motiv de incompatibilitate.
''Vă mulţumesc pentru toţi anii în care am lucrat împreună şi în care am fost mândru că fac parte din această instituţie'', a declarat Cinteză de la tribuna Senatului.
Mircea Cinteză a fost ales la sfârşitul lunii noiembrie ca membru titular în Consiliul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti.
Cinteză a fost ales parlamentar în colegiul uninominal 4 din Circumscripţia electorală nr.03 Argeş, în 2008, pentru al doilea mandat consecutiv. A fost membru al Comisiei pentru sănătate publică. AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mircea Cinteză: Am spus de la început că doctorul Arafat trebuie menţinut în conducerea sistemului de urgenţă Fostul senator democrat-liberal Mircea Cinteză, membru al Colegiului Medicilor, a afirmat marţi, la Piteşti, că readucerea doctorului Raed Arafat în structura de conducere a Ministerului Sănătăţii este un lucru pozitiv, întrucât acesta este o persoană onestă, competentă şi eficientă.
Argeş: USL şi PDL şi-au desemnat candidaţii la alegerile parţiale pentru Senat USL şi PDL şi-au desemnat candidaţii la alegerile parţiale care ar putea avea loc la începutul anului viitor, pentru ocuparea locului de senator devenit vacant în urma demisiei democrat-liberalului Mircea Cinteză.
Argeş: Zeci de specialişti români şi străini la 'Zilele medicale ale Argeşului şi Muscelului' Piteşti, 4 nov /Agerpres/ - Zeci de specialişti din ţară şi străinătate participă, timp de trei zile, la a doua ediţie a conferinţei anuale 'Zilele medicale ale Argeşului şi Muscelului', ale cărei lucrări s-au deschis joi, la Piteşti.
Mircea Cinteză (CMR): Sistemul informatic nu funcţionează bine, se blochează Sistemul informatic nu funcţionează bine, dă erori şi se blochează, a afirmat, vineri, la Health Forum, vicepreşedintele Colegiului Medicilor din România, Mircea Cinteză.
Cinteză: Am considerat că aş fi mai de folos comunităţii dacă aş putea să îmi desfăşor activitatea în Colegiul Medicilor Senatorul PDL Mircea Cinteză a declarat, miercuri, după anunţarea în plenul Senatului a deciziei de a demisiona din funcţia de senator, că gestul său are în vedere incompatibilitatea cu activitatea pe care o desfăşoară în Colegiul Medicilor din Bucureşti şi în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor...
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.