Cele mai citite
 


Comunicat de presa: Stem SURE va asteapta la Baby Expo
joi, 8 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 
 
Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, va asteapta la Baby Expo in perioada 8-11 decembrie 2011
Toate contractele incheiate pe perioada targului Baby Expo beneficiaza de 50% reducere din pretul procesarii tesutului ombilical

Stem SURE va asteapta, in perioada 8 -11 decembrie 2011 la Sala Polivalenta, Bucuresti, standul cu numarul E01, intre orele 10.00 - 19.00, sa beneficiati de pretul special pregatit pentru aceasta expozitie.
 
Banca Daneza are o prezenta de aproape 10 ani in domeniul recoltarii de celule stem ombilicale, anul acesta, Stem SURE fiind recunoscuta de catre autoritatile romane drept cea mai performanta companie de procesare si stocare celulelor stem din Romania.
 
Echipa Stem SURE va astepta la standul E01 pentru a discuta despre recoltarea de sange placentar si tesut ombilical, pentru a va prezenta cele mai noi concluzii ale oamenilor de stiinta si pentru a afla beneficiile deciziei de a recolta pretioasele celule stem.
 
Stem SURE furnizeaza cel mai rapid rezultat al procesarii celulelor stem - in medie 36h de la nastere, utilizand separarea celulara, dubla procesare, stocare in recipient bicompartimentat asimetric ca standard, solutii pentru recoltare in conditii de urgenta, transport rapid cu avionul, fara scanare cu raze X, cip de monitorizare, cod unic de urmarire,  tripla asigurare pentru situatii de insolventa, oferind si testarea HLA si transport gratuit al probei pentru utilizare, asigurare medicala pentru terapii cu celule stem, diferite variante de plata si premize pentru a deveni prima companie din Europa ce va oferi pacientilor sai multiplicarea celulelor stem.
 
Stem SURE stabileste permanent noi standarde de calitate pentru piata din Romania, calificandu-se astfel ca prima optiune pentru parintii ce cauta servicii moderne si de calitate.
 
Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE: “Nu suntem la prima actiune de acest gen si vom fi prezenti si in continuare la cele mai importante evenimente medicale sau educationale, care ne vor apropia de parintii care au nevoie de noi si care isi doresc un viitor lipsit de griji pentru copiii lor. Vom veni mereu in intampinarea acestora si vom face orice efort pe care il consideram necesar din partea noastra pentru a va ajuta sa le asigurati copiilor dumneavoastra o viata mai frumoasa, mai sanatoasa, mai lunga si mai fericita.”
 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stem SURE la Baby Boom Show Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, va asteapta cu surprize la Baby Boom Show! Pe perioada desfasurarii targului Stem SURE a pregatit pentru dumneavoastra o surpriza: pentru fiecare contract semnat intre 3-6 noiembrie, ofera tuturor parintilor Stem SURE cate un scaun de masa...
Stem SURE va asteapta cu premii extraordinare la Baby Expo si Baby Boom Show ! In perioada 13 martie – 1 aprilie 2012, Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, a pregatit premii extraordinare in perioadele de desfasurare ale targurilor Baby Expo si Baby Boom Show.
Stem SURE ofera discounturi de pana la 22,5% la contractele de recoltare a celulelor stem semnate la Baby Boom Show Targul Baby Boom Show va avea loc in perioada 7-10 noiembrie, la Romaero Baneasa, in Bucuresti; Stem SURE ii asteapta pe viitorii parinti cu discounturi cuprinse intre 14-22,5% la contractele semnate; Stem SURE este reprezentanta in Romania a Bancii StemCare – cea mai importanta banca de celule...
Stem Sure sustine organizarea la Bucuresti a evenimentelor cu Dr. Michel Odent, unul dintre cei mai cunoscuti obstetricieni din Europa si promotor al nasterii cat mai putin traumatizante. In perioada 28 septembrie – 1 octombrie, Medlife si Stem SURE, alaturi de partenerii lor, il vor aduce la Bucuresti pe medicul obstetrician care a inspirat milioane de femei din intreaga lume in ceea ce priveste o nastere sanatoasa.
Stem Sure sustine organizarea la Bucuresti a evenimentelor cu Dr. Michel Odent, unul dintre cei mai cunoscuti obstetricieni din Europa si promotor al nasterii cat mai putin traumatizante. In perioada 28 septembrie – 1 octombrie, Medlife si Stem SURE, alaturi de partenerii lor, il vor aduce la Bucuresti pe medicul obstetrician care a inspirat milioane de femei din intreaga lume in ceea ce priveste o nastere sanatoasa.
Stem SURE ofera viitorilor parinti consultanta gratuita si cadouri personalizate la targul Baby Expo Targul Baby Expo va avea loc in perioada 26 - 29 septembrie, la Sala Polivalenta; Toti viitorii parinti care trec pe la stand vor primi garantat un cadou; Stem SURE le va oferi viitorilor parinti cadouri la contractele semnate, pliate pe profilul si nevoile fiecarei viitoare familii; Stem SURE...