Cele mai citite
 


Cluj: Campanie de donare de sânge derulată de Organizaţia Studenţilor Medicinişti
vineri, 9 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS), vor desfăşura, între 12 şi 16 decembrie, o nouă campanie de donare de sânge.
Noua campanie, a cărei deviză este "Donează sânge! Fii erou!", este organizată pe fondul unui mare deficit de sânge şi preparate din sânge necesare salvării vieţii unor bolnavi şi tratamentului, cu care se confruntă clinicile universitare clujene, se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES.
Organizaţia studenţească estimează că, în cele cinci zile ale campaniei, numărul de donatori se va ridica la 400, iar cantitatea de sânge recoltată va fi de aproximativ 170 de litri.
Campania se va desfăşura la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 18. AGERPRES/ (AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Campanie de donare de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj-Napoca va derula, între 10 şi 14 decembrie, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, campania "Donează sânge! Fii erou!".
Cluj: OSM organizează o campanie de donare de sânge Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca a lansat, luni, un apel pentru donare de sânge, o campanie de recoltare urmând să se desfăşoare la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS), în perioada 7-10 decembrie.
Campanie de donare de sânge, lansată de Societatea Studenţilor în Medicină Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi cu sprijinul fundaţiei Ozone şi al clinicii Medlife vor lansa o nouă ediţie a campaniei 'Donează Sânge! Fii Erou', informează un comunicat de presă remis duminică AGERPRES.
Rugby: Prima campanie de donare de sânge din acest an la FRR Federaţia Română de Rugby, în colaborare cu Prisum Internaţional şi Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, reia campania de donare de sânge, primul eveniment din acest an urmând să aibă loc, luni, 4 aprilie, la sala de conferinţe a FRR, unde se va amenaja un centru de donare respectând toate regulamentele...
Campanie de donare de sânge, sâmbătă în Parcul Herăstrău Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge va fi celebrată sâmbătă în Parcul Herăstrău de Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, printr-un eveniment şi o campanie mobile de donare sub deviza "Donează sânge pentru cele...