Cele mai citite
 


Dolj : Membrii a trei familii au protestat pe motiv ca si-au pierdut rudele din vina unor medici
vineri, 9 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii a trei familii care susţin că rudele lor au murit din cauza incompetenţei unor medici din Craiova au protestat, joi, în faţa sediului Colegiului Medicilor Dolj nemulţumiţi că membrii acestei instituţii nu au luat nicio măsură în urma reclamaţiilor de malpraxis depuse.
Omul de afaceri Doru Vărzaru din Craiova a povestit că soţia sa de nici 30 de ani a murit după ce a născut. 'Am depus numeroase reclamaţii, însă nu am primit niciun răspuns. Ştiam că astăzi (n.r., joi) se alege noua conducere a Colegiului Medicilor Dolj şi voiam să tragem un semnal de alarmă. Nu am vrut să ţipăm, să protestăm, avem şi aşa prea multă durere în suflet, dar consider că deşi se depun reclamaţii niciodată nu se iau în calcul", a declarat Doru Vărzaru cu lacrimi în ochi.
El a spus că este încredinţat că membrii CM Dolj nu vor lua nicio măsură împotriva medicului pe care acesta îl acuză de malpraxis, mai ales că după trei ani fapta se prescrie.
Reprezentanţii Colegiului Medicilor Dolj au refuzat să stea de vorbă cu presa pe motiv că joi a avut loc un tur de scrutin pentru alegerea membrilor din structurile de conducere, iar "orice declaraţie ar afecta desfăşurarea corectă a alegerilor". AGERPRES/(AS-Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: O tânără de 26 de ani se află în comă la SJU Craiova după ce a născut prin cezariană Craiova, 4 feb /Agerpres/ - O tânără de 26 de ani din comuna doljeană Coşoveni se află în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova după ce în urmă cu circa două săptămâni a născut prin cezariană la Spitalul 'Filantropia' din localitate, iar la două zile a început să se simtă rău. Familia tinerei...
Prof.univ.dr.Tudor Udriştoiu: Una din trei persoane ar trebui să beneficieze de un ajutor psihiatric de specialitate (interviu) Peste 38% din populaţia Uniunii Europene cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani are un diagnostic psihiatric, iar în România nu există date epidemiologice, însă una din trei persoane suferă de o afecţiune psihică, afirmă prof.univ.dr.Tudor Udriştoiu, şeful Clinicii de Psihiatrie din Craiova, într-un...
Dolj: În fiecare lună, din România pleacă în medie 260 de medici Secretarul general al Colegiului Medicilor din România (CMR), dr. Viorel Rădulescu, a afirmat, sâmbătă, la Craiova, într-o conferinţă de presă, că în primele patru luni ale anului 2011 au plecat 1.100 de medici, din care 30 la sută sunt medici de familie.
Dolj: Avocatul Poporului solicită reevaluarea managementului şi personalului DGASPC Craiova, 10 mar /Agerpres/ - Avocatul Poporului solicită reevaluarea managementului şi a personalului DGASPC Dolj, în urma incidentului privind sinuciderea, în decembrie 2015, a doi tineri din case de tip familial. De asemeena, instituţia a sesizat Colegiul Medicilor din România în legătură cu refuzul...
COPAC: Peste 1.000 de apeluri la Telefonul pacientului într-un an Proiectul "Telefonul pacientului" a înregistrat, în primul an de la lansare, peste 1.000 de apeluri de la pacienţi din toată ţara, care au solicitat diverse informaţii sau au semnalat problemele întâmpinate în sistemul sanitar.
Dolj : Fata care a devenit mamă la 14 ani îşi va continua cursurile, tatăl copilului va fi expertizat psihiatric Craiova, 4 ian /Agerpres/ - Fata de 14 ani din Craiova care a devenit mamă chiar în noaptea de Revelion îşi va putea continua cursurile, iar tatăl copilului, un băiat de 15 ani, elev în clasa a VIII-a la aceeaşi şcoală cu fata, va fi supus unei expertize psihiatrice.