Cele mai citite
 


Fotbal: Pumas UNAM se alătură luptei împotriva cancerului mamar
vineri, 9 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pumas UNAM, campioana Mexicului la fotbal, va dona 1 milion de pesos (74.000 de dolari) în contul unor programe pentru prevenirea cancerului mamar şi pentru burse de studii universitare, informează agenţia EFE.
Donaţiile vor subvenţiona anumite programe de detectare în fază incipientă a cancerului mamar la femeile din comunitatea UNAM (Universidad Nacional Autónoma de México), după cum a precizat preşedintele Patronatului echipei, Víctor Mahbub.
Donaţia, care s-a obţinut prin vânzarea unui tricou în ediţie limitată al echipei mexicane, a fost vărsată în totalitate Fundaţiei UNAM (FUNAM) pentru studii şi Fundaţiei Cancerului Mamar (FUCAM).
AGERPRES (Vlad Constantinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nou tratament împotriva cancerului mamar: o singură sesiune de radioterapie Un tratament de ultimă oră pentru tratarea cancerului mamar, care permite reducerea procedurii de radioterapie la o singură sesiune de jumătate de oră, dă rezultate bune în cadrul studiilor efectuate pe pacienţi, potrivit medicilor de la University College din Londra /UCL/, transmite luni Efe.
Fotbal: Steaua îi provoacă pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase să lupte împotriva cancerului Clubul de fotbal Steaua Bucureşti s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, având ca scop strângerea de fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer din România, şi îi provoacă să facă acelaşi lucru pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase.
SUA: Medicamentul Avastin, folosit împotriva cancerului mamar, recomandat a fi retras de pe piaţă O comisie de experţi din SUA a recomandat Agenţiei pentru Alimentaţie şi Medicamente (FDA) să retragă de pe piaţă produsul Avastin (bevacizumab), folosit în tratamentul împotriva cancerului mamar, transmite miercuri Efe.
Fotbal: Nike pune capăt parteneriatului cu fundaţia Livestrong Fabricantul de echipament sportiv Nike a pus capăt parteneriatului cu fundaţia de luptă împotriva cancerului Livestrong, a anunţat marţi organismul fondat de Lance Armstrong, fostul septuplu câştigător al Turului ciclist al Franţei, declasat pentru dopaj.
Un medicament împotriva cancerului de sân este eficient şi împotriva cancerului pulmonar (studiu) Tamoxifenul, un medicament antiestrogen ce este administrat în tratamentul anumitor forme de cancer mamar, poate reduce rata mortalităţii şi în cazul pacienţilor bolnavi de cancer pulmonar, conform unui studiu publicat luni în revista americană Cancer, transmite AFP.
Exerciţiile fizice regulate protejează femeile aflate la menopauză împotriva cancerului mamar (studiu) Practicarea unei activităţi fizice regulate protejează femeile aflate la menopauză împotriva riscurilor de cancer mamar. Patru ore de mers cu bicicleta pe săptămână, în ritm moderat, sunt suficiente în acest sens, potrivit echipei de cercetători de la Institutul "Gustave Roussy", centru francez pentru...