Cele mai citite
 


Maramureş: O femeie a decedat în timpul naşterii la spitalul orăşenesc din Vişeu de Sus
vineri, 9 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie gravidă în vârstă de 32 de ani şi fătul acesteia au decedat, joi, în timpul travaliului la Spitalul orăşenesc din Vişeul de Sus.
Medicii care au asistat la naştere au precizat că femeia a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat. Femeia, mamă a trei copii, fusese internată în urmă cu două zile urmând să nască.
Directorul medical al Spitalului orăşenesc din Vişeu de Sus, Ioan Ledar a declarat, pentru AGERPRES, că în acest caz va fi demarată o anchetă internă şi abia în urma autopsiei se va putea stabili cauza decesului.
"Când i s-a rupt apa totul a decurs normal. Au început contracţiile şi s-a ajuns la dilataţia necesară, însă pacienta a făcut stop cardio-respirator. A fost o problemă medicală, dar nu era cazul pentru cezariană", a spus Ioan Ledar.
Deşi soţul femeii decedate, Dorin Roman a susţinut că în secţia de ginecologie nu există anestezist şi acest lucru ar fi cauzat decesul femeii, directorul medical a refuzat să precizeze dacă în sala de naştere a fost prezent şi anestezistul. El a spus doar că spitalul are anestezist care efectuează gărzi şi la Spitalul orăşenesc din municipiul Sighetu Marmaţiei.
"Am adus soţia la spital în urmă cu două zile iar azi dimineaţă mi s-a spus că a suferit o complicaţie şi ei nu au ştiut cum să îi facă o cezariană. Apoi, după două ore, am fost anunţat că ea şi fetiţa mea au murit", a declarat Dorin Roman.
Cazul se află în cercetarea Spitalului orăşenesc Vişeu de Sus. AGERPRES/(A- Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean, unde o tânără a murit după cezariană Satu Mare, 23 aug /Agerpres/ - O tânără de 23 de ani a decedat în Spitalul Judeţean Satu Mare după o naştere prin cezariană, preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, dispunând efectuarea unei anchete pentru stabilirea cauzelor tragediei.
Maramureş: Părinţii unui copil de 3 ani decedat îi acuză pe medicii Spitalului din Vişeu de Sus Un copil în vârstă de 3 ani din localitatea Săcel a murit pe fondul unei insuficienţe respiratorii, intrând în stop cardio-respirator după ce a fost internat în Spitalul orăşenesc din Vişeu de Sus, iar părinţii susţin că vina pentru decesul micuţului o poartă medicii care n-au fost în măsură să intervină...
Neamţ: DSP a finalizat ancheta în cazul bebeluşului decedat în secţia de nou-născuţi a Spitalului Judeţean Cauza decesului în cazul nou-născutului prematur geamăn născut în 9 iulie 2016 prin operaţie cezariană la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este hemoragia cerebrală, în contextul bolii hemoragice, a concluzionat ancheta Direcţiei de Sănătate Publică, pe baza raportului necropsiei.
Arad: Anchetă internă la SCJU, după ce un bebeluş a murit la 44 de ore de la naştere O anchetă internă a fost demarată în Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce un bebeluş a decedat la 44 de ore de la naştere.
Gorj: Anchetă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci în cazul bebeluşului decedat la naştere, în spital Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci au deschis, miercuri, o anchetă în cazul bebeluşului decedat la naştere în noaptea de marţi spre miercuri la Spitalul Orăşenesc Novaci, în urma unei operaţii de cezariană de urgenţă care a vizat salvarea vieţii mamei şi a fătului.
Gorj: Anchetă în cazul unui copil nenăscut decedat în drum spre spital Direcţia de Sănătate Publică şi Colegiul Medicilor Gorj au deschis anchete, luni, în cazul unui copil nenăscut, decedat în drum spre Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu după ce medicii de la Spitalul Târgu-Cărbuneşti, unde era internată mama gravidă, au refuzat să îi facă acesteia cezariană din cauza unor...