Cele mai citite
 


Preşedintele CJ Braşov ameninţă cu proteste dacă în bugetul de stat pe 2012 nu sunt cuprinse amendamentele USL
vineri, 9 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a anunţat, joi, acţiuni de protest, dacă în bugetul de stat pe 2012 nu vor fi acceptate şi amendamentele depuse de parlamentarii USL din judeţ, prin care se solicită peste 300 milioane lei pentru trei investiţii majore, care nu pot fi realizate doar din bugetul judeţului.
"60% din locuitorii judeţului doresc un sistem de sănătate pus la punct, un spital judeţean modern, drumuri bune. Sunt amendamente pe care le-am depus şi pe care le susţinem cu tărie. Dacă nu ni se vor da aceşti bani vom trece la acţiuni de protest, pentru că nu mai putem suporta bătaia de joc a celor de la putere, care bagă bani cu nemiluita în investiţii sportive, nu toate justificate, şi la preţuri foarte mari, iar sănătatea, învăţământul, drumurile judeţene sunt lăsate de izbelişte", a declarat într-o conferinţă de presă Aristotel Căncescu.
Preşedintele CJ Braşov a explicat că este vorba de 135 de milioane de lei, sumă solicitată pentru lucrări la aeroportul Braşov-Ghimbav, având în vedere că pista aeroportului se va construi cu fonduri de la bugetul judeţului.
De asemenea, s-a solicitat 140 de milioane de lei pentru continuarea modernizării Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi construirea unui spital judeţean nou, în localitatea Hărman, precum şi 63 de milioane de lei pentru demararea lucrărilor de reparaţie a DJ 104 Hoghiz-Şercaia. AGERPRES/(A - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Construcţia aeroportului de la Ghimbav şi modernizarea Spitalului Judeţean, priorităţile CJ pentru 2014 Braşov, 9 dec /Agerpres/- Continuarea lucrărilor la aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav şi modernizarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă sunt priorităţile Consiliului Judeţean pentru anul 2014, finanţarea urmând a se face din resursele administraţiei locale, fără bani de la Guvern, a declarat...
Braşov: Fond de investiţii de 8 milioane de lei pentru spitalele din subordinea Consiliului Judeţean Cele şase spitale din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Braşov vor beneficia în acest an de bani dintr-un fond de investiţii de milioane de lei, creat din excedentul bugetar pe 2014, a precizat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Comisiei de Sănătate din CJ Braşov, Mariana Câju.
Braşov: Fonduri pentru câte două-trei proteze de şold şi genunchi pe zi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, va primi în acest an mai multe fonduri pentru programele naţionale de sănătate, a anunţat luni directorul spitalului, dr. Adrian Albotă, într-o conferinţă de presă la prefectura Braşov.
Proiectele bugetului de stat şi asigurărilor sociale, transmise miercuri Parlamentului pentru a fi adoptate în regim de urgenţă Proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, adoptate de Guvern, vor fi transmise miercuri Parlamentului, cu solicitarea să fie dezbătute şi adoptate în procedură de urgenţă, informează un comunicat al Executivului, remis AGERPRES.
Braşov: Din nou proteste în stradă la Codlea Câteva zeci de persoane protestează din nou miercuri, începând cu ora 15,00, în municipiul Codlea, nemulţumite că Ministerul Sănătăţii a închis de la 1 aprilie singurul spital din localitate.
Braşov: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă intră în etapa a doua de modernizare Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă intră în a doua etapă de modernizare, după ce indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii au fost aprobaţi vineri, în şedinţa extraordinară de plen a Consiliului Judeţean.