Cele mai citite
 


Satu Mare: Primul spital privat din judeţ, deschis în 2012
vineri, 9 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul spital privat din judeţul Satu Mare va fi inaugurat la mijlocul anului 2012, urmând să aibă 40 de paturi.
Medicul Cosmin Raţiu, proprietar al Clinicii ''Sfântul Anton'' Satu Mare, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că în luna mai a început construirea primului spital staţionar din Satu Mare, urmând să fie inaugurat în vara anului următor.
Noul spital va avea trei nivele, 40 de paturi, două blocuri operatorii, o secţie de Anestezie şi Terapie Intensivă pe fiecare nivel şi o sală de naşteri.
Acesta a precizat că mizează pe actualii clienţi ai clinicii, dar şi pe pacienţii din Ungaria, aflaţi în apropierea graniţei cu România, care îşi fac şi acum analize la Satu Mare.
Cosmin Raţiu a refuzat să precizeze cât va costa în total realizarea noii clinici.
Clinica ''Sfântul Anton'' are contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare, astfel că analizele decontate de stat nu trebuie plătite de către pacienţii asiguraţi. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură modernă în valoare de 1,3 milioane lei, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ).
Dorel Săndesc (MS): Spitalul Judeţean Maramureş, exemplu în Programul Naţional de Terapie Intensivă Prof. dr. Dorel Săndesc, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) şi şef al Secţiei anestezie şi terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Judeţean din Baia Mare este un exemplu de implementare al Programului Naţional de Terapie...
Sanador a inaugurat primul spital privat cu servicii medicale complete din România Operator de top pe piata serviciilor medicale private din Romania, Sanador a deschis primului spital clinic cu servicii medicale complete, inclusiv asistenta medicala de urgenta, dezvoltat în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Nicolăescu: În contractul-cadru 2013 vom sista finanţarea din fondurile Casei pentru unităţile spitaliceşti private Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în contractul-cadru pe 2013, care va intra în vigoare cel mai probabil la data de 1 martie, va fi sistată finanţarea din fondurile Casei Naţionale pentru Asigurări de Sănătate pentru unităţile...