Cele mai citite
 


Signal Iduna a lansat asigurările Piraeus Protect şi Piraeus Medical
vineri, 9 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Signal Iduna a lansat, în colaborare cu Piraeus Insurance Broker, asigurările Piraeus Protect şi Piraeus Medical, adresate clienţilor din retail ai Piraeus Group România şi grupurilor de angajaţi din aceste firme, se arată într-un comunicat al companiei de asigurări.
Cele două tipuri de asigurări, 100% customizate, oferă protecţie financiară atât pentru sănătatea beneficiarilor, cât şi în cazul producerii unor evenimente nedorite care pun în pericol viaţa asiguratului.
Piraeus Protect este o asigurare de viaţă care oferă acoperire pentru evenimente ce decurg din accident sau boală. În plus, pentru a asigura o protecţie financiară pentru întreaga familie, Piraeus Protect este disponibilă în trei variante - FIT, dedicată salariaţilor, Senior - pentru pensionari şi Junior -pentru copii.
Piraeus Medical este un pachet de asigurări de sănătate, adaptat de asemenea nevoilor de protecţie specifice fiecărei vârste - FIT, Senior şi Junior.
Cele două asigurări concepute de experţii Signal Iduna acoperă o gamă variată de acoperiri care includ indemnizaţii pentru spitalizare, indemnizatii pentru intervenţii chirurgicale, analize de laborator, dar şi consultaţii în cadrul unor specialităţi medicale.
Mai mult, clienţii beneficiază de reduceri semnificative dacă achită poliţa de asigurare integral sau prin sistemul Direct Debit.
Cu o tradiţie de peste 100 de ani în oferirea de servicii financiare şi produse de asigurare la standarde occidentale, Signal Iduna este în prezent printre primii cinci mari jucători de pe piaţa germană a asigurărilor. Prezent în Germania, Ungaria, Polonia, Elveţia şi România, Grupul Signal Iduna oferă companiilor şi clienţilor individuali soluţii integrate şi 100% personalizate de asigurări de viaţa, sănătate şi accident.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Signal Iduna lansează în România două asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea medicală a clientului Grupul Signal Iduna, unul dintre cele mai importante conglomerate financiare din Europa, a anunţat, marţi, lansarea pe piaţa din România a două pachete de asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea stării de sănătate a clientului la încheierea contractului.
MedLife mizează, în 2013, pe 10.000 de poliţe încheiate pe noua asigurare de sănătate privată Vital MedLife, cel mai mare operator medical privat din România, estimează pentru acest an încheierea unui număr de 10.000 de poliţe Vital, noul tip de asigurare medicală privată online 100%, lansat, miercuri, alături de Generali Asigurări.
Axa Life Insurance intenţionează să intre în top 3 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, în cinci ani Compania de asigurări Axa Life Insurance intenţionează ca, în trei ani, să intre în top 5 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, iar în cinci ani în top 3, a declarat, joi, directorul general şi preşedintele companiei, Violeta Ciurel, într-o conferinţă de presă.
MedLife: Numai 1-2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă asigurări private de sănătate Cel mult 2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă, în prezent, asigurări private de sănătate, acest nivel fiind cel mai mic din Europa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Mihai Marcu, preşedintele companiei MedLife.
Alico Asigurări România lansează produsul de protecţie Instant Cover Alico Asigurări România lansează produsul de protecţie Instant Cover, orientat către acoperirea imediată a riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident la care este expusă în special populaţia activă.
Alico Asigurări România a lansat Instant Cover, RCA-ul asigurărilor de viaţă Prin Instant Cover românii îşi pot acoperi riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident pentru sume plecând de la 24 de lei pe lună, acest produs de protecţie adresându-se populaţiei active cu un venit lunar de 1.200 lei pe membru de familie, a spus, luni...