Cele mai citite
 


Campania etnobotanicelor, transpusă în scenă
sâmbătă, 10 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 40 de elevi de la cinci licee bucureştene au prezentat vineri pe scena sălii Centrului Cultural MAI scenete de teatru cu subiectul "Nu Etnobotanicelor!".
Tinerii au interpretat piese de teatru de 5-15 minute, în care au ilustrat imaginea unor consumatori de substanţe halucinogene.
Campania, derulată de Prefectura Capitalei în colaborare cu MAI, a fost adresată elevilor de peste 15 ani din toate liceele din Bucureşti.
În campanie au fost atraşi pentru promovare şi stoparea consumului de etnobotanice medici, poliţişti şi actori.
"Ceea ce facem astăzi pe scenă este o altfel de luptă. Campania nu şi-a dorit să fie una dedicată profesioniştilor, am vrut să discutăm de pe poziţii egale cu oficialităţi şi elevi. În lupta faţă de etnobotanice staţi deoparte de ceea ce vă poate distruge drumul pe care vreţi să-l urmaţi", a afirmat prefectul Mihai Atănăsoaei, în faţa elevilor.
Atănăsoaei a spus că până în acest moment au fost închise magazinele stradale prin care se comercializau substanţele etnobotanice şi funcţionează şi legea specială care poate elimina şi comerţul online.
Printre spectacolele prezentate pe scena MAI au putut fi văzute piese care reflectau scene din viaţa unor tineri care consumă etnobotanice. AGERPRES/(AS - Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Conservatorii vor să lanseze o campanie amplă împotriva etnobotanicelor Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, împreună cu mai mulţi reprezentanţi ai tinerilor conservatori din Galaţi, au lansat, vineri, o invitaţie tuturor celor care doresc să se implice în demararea unei campanii de luptă la nivel naţional împotriva consumului de etnobotanice...
PDL vrea interzicerea comercializării on-line a etnobotanicelor şi autorizarea pe produs şi pe agent economic în acest domeniu Partidul Democrat Liberal (PDL) va declanşa, în perioada 1-15 martie, o campanie de conştientizare privind etnobotanicele, dar şi de promovare a unui proiect de lege care vizează, printre altele, interzicerea comercializării electronice a acestora şi autorizarea specială pe produs şi pe agent economic...
Conservatorii ieşeni au lansat campania împotriva etnobotanicelor Reprezentanţii filialei ieşene a Partidului Conservator au lansat, duminică, proiectul naţional "Luna mai, luna de lupta împotriva etnobotanicelor", care are sloganul "Nu toate frunzele sunt bune! STOP Etnobotanicelor!".
Suceava: Parteneriat internaţional în lupta antidrog Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a devenit membru al Reţelei Internaţionale de Promovare a Incluziunii Sociale, Egalităţii de Şanse şi Combatere a Sărăciei 'Street Children Network Europe'.
Partidul Conservator a lansat o campanie împotriva etnobotanicelor în parteneriat cu o fundaţie Partidul Conservator (PC) a lansat, miercuri, o campanie împotriva etnobotanicelor, având drept partener Fundaţia Societatea Civilă pentru Democraţie.
Suceava: Sute de elevi selectaţi pentru voluntariat în lupta împotriva etnobotanicelor Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava a demarat, joi, la Colegiul Naţional 'Ştefan cel Mare' din Suceava, o nouă campanie în cadrul proiectului ,,Fii cool fără droguri', ca răspuns la amploarea fenomenului consumului de substanţe noi cu efecte psihoactive, disponibile în stare...