Cele mai citite
 


Mehedinţi: Gala 'Premiilor de excelenţă-2011'
sâmbătă, 10 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 48 de personalităţi din domeniile cultură, învăţământ, medicină şi sport care s-au născut în judeţul Mehedinţi au primit, vineri seară, diplome şi trofee personalizate, în cadrul celei de-a treia ediţii a galei 'Premiilor de excelenţă - 2011', desfăşurate la hotelul Continental din Drobeta Turnu Severin.
'Prin gestul nostru am vrut să ne arătăm recunoştinţa şi respectul faţă de aceştia, ei reuşind în anul 2011, prin truda şi eforturile lor, să aducă prestigiu comunităţii din care fac sau au făcut parte', a declarat pentru AGERPRES primarul Constantin Gherghe.
Potrivit sursei citate, fiecare din premiile acordate au fost înmânate de o personalitate care a primit acelaşi premiu la una ediţiile anterioare.
Cu acelaşi prilej, posesorilor premiilor de excelenţă li s-au oferit un spectacol de muzică clasică, uşoară şi populară, punctat de momente umoristice.
La eveniment au fost invitaţi politicieni, oameni de cultură şi reprezentanţii mass-media locală. Manifestarea a fost organizată de către Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi:Finalizarea reabilitării Palatului "Teodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin, marcată printr-un eveniment cultural Finalizarea lucrărilor de reabilitare a Palatului cultural "Teodor Costescu" din municipiul Drobeta Turnu Severin va fi marcată, duminică 13 decembrie, prin organizarea ediţiei a VII-a a Galei Premiilor de Excelenţă.
Mehedinţi: "Gala Premiilor de Excelenţă" la Drobeta Turnu Severin Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin organizează vineri a şasea ediţie a "Galei Premiilor de Excelenţă", a declarat pentru AGERPRES primarul Constantin Gherghe.
Mehedinţi: Faza judeţeană a concursului "Sanitarii pricepuţi" Sala de sport a Şcolii gimnaziale nr. 15 din municipiul Drobeta Turnu Severin găzduieşte, miercuri, faza judeţeană a concursului "Sanitarii pricepuţi" organizat de Filiala de Cruce Roşie Mehedinţi.
Mehedinţi: Numărul minorelor care devin mame, în creştere Drobeta Turnu Severin, 28 ian /Agerprers/ - Un număr de 15 minore cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au născut sau aşteaptă venirea pe lume a unui copil, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, Elena Bololoi.
Mehedinţi: O nouă maternitate a fost dată în folosinţă la Drobeta Turnu Severin O nouă maternitate a fost dată în folosinţă joi în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.