Cele mai citite
 


Preşedintele CJ Brăila: Suntem cam stângaci în ceea ce priveşte folosirea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean
sâmbătă, 10 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că funcţionarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, inaugurat luna trecută, merge 'cam stângaci', motiv pentru care va da o serie de sancţiuni.
'Suntem cam stângaci în ceea ce priveşte folosirea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean. Bâlbâim lucrurile între spital şi ambulatoriu. Sunt aparate noi şi toată lumea din spital vrea să facă investigaţii în ambulatoriu. Spitalul s-a mutat în ambulatoriu. Ambulatoriul este cu dedicaţie specială pentru cei care vin din afara spitalului. De asta se numeşte ambulatoriu. Nu vreau să încărcăm holurile Ambulatoriului cu cei din spital', a declarat Stancu.
Preşedintele CJ a mai spus că dacă lucrurile nu vor intra în normalitate va recurge la sancţionarea personalului medical, care nu respectă normativele legate de folosirea Ambulatoriului.
'Ieri m-am supărat destul de tare, pentru că am găsit foarte multă lume acolo şi nu este normal. Dar vom începe cu sancţiuni, că tot cu parul se face treabă, nu cu vorba bună. Cu parul, care este creionul. Dacă scriem şi umblăm la salarii, să vedeţi ce ordine facem acolo, nu mai e nicio problemă. Dar trebuie să ai curaj să o faci'', a completat Stancu.
Modernizarea Ambulatoriului de specialitate s-a realizat în cadrul unei proiect finantat din POR 2007-2013, Domeniul major de intervenţie 3.1 - 'Reabilitarea / modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate, valoarea proiectului fiind de 42.673.559,80 lei, din care 34.794.961,97 lei finanţare nerambursabilă.
Ambulatoriul, inaugurat pe data de 19 noiembrie, are scopul de a tria pacienţii şi de a-i trimite la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) doar pe cei care repezintă într-adevar cazuri de urgenţă. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele CJ Brăila: Sunt mulţi cei care se chinuie să strice sistemul creat la Ambulatoriul Spitalului Judeţean Preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Ambulatoriul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, inaugurat luna trecută, dă peste cap afacerile private ale multor medici angajaţi aici, motiv pentru care mulţi se chinuie să strice acest sistem.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Brăila: Doar o treime dintre pacienţii ajunşi la UPU - cazuri de urgenţe medicale Doar o treime dintre pacienţii ajunşi anul trecut la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a reprezentat cazuri de urgenţe medicale, potrivit unui raport întocmit de directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Managerul Spitalului Judeţean Brăila: UPU funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat marţi, în şedinţa Consiliului Judeţean, că Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical, respectiv 8 din 24 de medici, ceea ce îngreunează foarte mult desfăşurarea activităţii...
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.