Cele mai citite
 


Certificări în domeniul informaţiei şi a calităţii
duminică, 11 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
MSL Logistic Services, singurul furnizor de servicii logistice independent din industria farmaceutică din România, anunţă certificarea în cele mai noi standarde în managementul calităţii existente la nivel mondial: sistemul de securitate a informaţiei ISO 27001: 2006 şi sistemul de management al calităţii ISO 9001: 2008 se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Certificarea în sistemul de securitate a informaţiei ISO 27001: 2006 vine ca un răspuns firesc faţă de nevoia companiilor care operează în industria farmaceutică de a li se asigura de către partenerii de afaceri confidenţialitatea datelor, care reprezintă un aspect strategic al unei organizaţii.
Sistemul de management al calităţii ISO 9001: 2008 reprezintă garanţia unei organizaţii orientate către client, cu focus pe opt dimensiuni esenţiale pentru succesul unei afaceri: leadership, implicarea oamenilor, asigurarea unei abordări procedurale a serviciilor, a unei abordări sistematice a managementului, a orientării către informaţii pragmatice în luarea deciziilor, relaţii benefice pentru companie şi partenerii săi de afaceri, dezvoltare continuă.
"MSL Logistic Services furnizează servicii către companii concurente pe o piaţă tot mai competitivă, cea a produselor farmaceutice, de aceea garantarea securităţii datelor este deosebit de importantă pentru partenerii noştri de afaceri. La nivel internaţional, această asigurare, oferită de o comisie independentă şi exigentă de auditare, este o practică frecvent întâlnită, pe când în România suntem deschizători de drum, în special pentru piaţa farmaceutică", a declarat Nicu Muşat, director general MSL Logistic Services.
"Compania noastră are un sistem de securitate şi calitate foarte bine pus la punct, pe care am simţit nevoia să îl certificăm la nivel internaţional. Certificările ISO 27001: 2006 şi ISO 9001: 2008 reprezintă o garanţie a calităţii şi confidenţialităţii tuturor activităţilor care intervin în procesul de distribuţie a produselor farmaceutice, de la clauzele existente în contractele cu partenerii noştri, până la mailurile de comandă primite sau serviciile oferite acestora, pe care le gândim adaptat, în funcţie de nevoile fiecăruia", a adăugat el.
Conform estimărilor MSL Logistic Services privind evoluţia industriei farmaceutice din România, tot mai mulţi producători de medicamente vor căuta soluţii alternative la sistemul clasic de distribuţie a acestora.
În acest context, cele două certificări vor deveni un criteriu important de selecţie a furnizorilor de servicii. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Marile companii farmaceutice trebuie să se extindă pe pieţele emergente, potrivit unui studiu Principalii producători de medicamente trebuie să acţioneze rapid pentru a se adapta noii ordini mondiale în care unele dintre pieţele emergente par hotărâte să detroneze unele dintre pieţele naţionale în ceea ce priveşte vânzarea de produse farmaceutice, avertizează un raport dat publicităţii marţi...
Alvogen se extinde pe piaţa farmaceutică din România Compania farmaceutică multinaţională Alvogen, cu sediul central în Statele Unite, a anunţat, joi, că şi-a extins operaţiunile în estul Europei, deschizând o nouă bază în Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Ernst & Young:Piaţa farmaceutică din România nu a rezolvat problemele din trecut, iar sistemul este subfinanţat Piaţa farmaceutică din România nu şi-a rezolvat încă problemele din trecut, pentru a proiecta modalităţi noi de dezvoltare a business-ului în anii care urmează, sistemul este subfinanţat, iar companii mari şi interesante pentru achiziţii nu prea au rămas în acest sector, afirmă Bogdan Ţenu, Senior Manager...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Regis Lhomme este noul preşedinte al ARPIM Regis Lhomme, Director General Amgen România, este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), ales în cadrul Adunării Generale ARPIM din data de 29 septembrie se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.
O dublă competenţă ce răspunde noilor provocări din domeniul sănătăţii, particularitatea caracteristică a grupului INNOTHERA Interviu acordat de: Dr. Viorel Văcaru, Director medical şi reglementări în domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanţa pentru România Parte a Grupului Innothera