Cele mai citite
 


Olt: Un bărbat a ajuns la spital, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el
duminică, 11 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din Balş a ajuns sâmbătă la spital cu multiple răni, după ce un mal de pământ a căzut peste el.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, lucra la o firmă de construcţii din oraşul Filiaşi şi executa o lucrare de canalizare la Balş, fiind surprins de un mal de pământ.
Potrivit lui Băsăşteanu, pompierii l-au găsit pe bărbat îngropat până la umeri sub malul de pământ şi în câteva minute au reuşit scoaterea lui la suprafaţă.
Acesta a fost preluat de paramedicii de la SMURD în stop cardio-respirator, l-au resuscitat şi, în final, au reuşit să-i restabilească activitatea cardiacă şi respiratorie.
Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina, unde se află acum sub supraveghere medicală.
Inspectorii de muncă s-au deplasat la faţa locului şi au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul de muncă şi cine este răspunzător în această situaţie. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Olt: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţe după moartea unui pacient cu degete tăiate Conducerea Spitalului Judeţean Olt a început o anchetă administrativă după ce un pacient în vârstă de 63 de ani, care a ajuns sâmbătă la spital cu degetele de la o mână tăiate, a murit ca urmare a unui infarct.
Olt: Medicul Cornel Fulga de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost concediat Comitetul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, luni, desfacerea contractului de muncă al medicului de la Unitatea de Primiri Urgenţe Cornel Fulga, cercetat disciplinar după ce luna trecută un pacient în vârstă de 65 de ani a murit la spital fără a fi consultat.
Olt:Anchetă în cazul morţii unui pacient la Spitalul Slatina Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, miercuri, suspendarea din activitate a medicului de la Unitatea de Primire Urgenţe Cornel Fulga, după ce acesta a pus unui pacient diagnosticul de "beţie", fără a-l consulta, iar pacientul a murit la scurt timp din cauza unor probleme cardiace...
Femeia de 240 de kilograme a murit la Craiova Slatina, 1 aug /Agerpres/ - Femeia obeză din comuna Drăghiceni, judeţul Olt, care în februarie anul acesta, atunci când a născut o fetiţă, cântărea 240 de kilograme, a murit duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce sâmbătă seara fusese dusă la spitalul din Slatina cu probleme respiratorii...
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.