Cele mai citite
 


Dolj: Bărbat împuşcat la o partidă autorizată de vânătoare de păsări
luni, 12 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 35 de ani din judeţul Olt a ajuns, sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, cu o plagă împuşcată în zona bărbiei după ce a fost rănit la o partidă de vânătoare de păsări organizată pe un fond de vânătoare din zona oraşului Scorniceşti.
Comisarul şef Alina Popescu din cadrul Biroului de relaţii cu presa al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că oamenii legii s-au sesizat după ce bărbatul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Slatina cu o plagă împuşcată în zona bărbiei.
Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz, acestea fiind coordonate de Biroul de Arme, Explozivi din cadrul IPJ Olt. Potrivit sursei citate, până în acest moment victima nu a fost audiată.
Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Craiova, dr. Cristina Geormăneanu, bărbatul a ajuns la SJU Craiova prin transfer de la Spitalul de Urgenţă Slatina cu o plagă împuşcată cu retenţia unei alice de 4 mm în zona gâtului, iar medicii urmează să decidă dacă acesta va fi supus sau nu unei intervenţii chirurgicale. AGERPRES/(AS - Maria Mitrică, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Corpul de Control al MS a început verificările la SJU Craiova după moartea pacienţilor operaţi de obezitate Reprezentanţi ai Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii au demarat, luni, verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă după decesul a doi din nouă pacienţi operaţi de obezitate morbidă cu sprijinul unor medici din Franţa, potrivit unor surse medicale.
Directorul AJVPS Dolj a murit, iar fiica lui este în stare gravă la spital Directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dolj, Nelu Gruia, în vârstă de 55 de ani, fost şef al Serviciului de Arme şi Muniţii din IPJ Dolj în perioada 2006 - 2009, a murit, miercuri, iar fiica lui de 24 de ani se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova...
Dolj: Inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din Oltenia, dotate cu 44 echipamente de aproape 11,4 milioane euro Inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din cele 5 judeţe din Oltenia - Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea - vor fi dotate, până în iunie 2012, cu 44 de echipamente de aproape 11,4 milioane euro în baza unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional şi realizat de Asociaţia de Dezvoltare...
Dolj: Fiica fostului poliţist Nelu Gruia a fost externată Craiova, 20 apr /Agerpres/ - Fiica fostului poliţist Nelu Gruia, care în urmă cu o săptămână a fost împuşcată de tatăl său, a fost externată marţi seara din spital, după ce medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova au considerat că aceasta se poate recupera în continuare la domiciliu.
Olt: Posibile disfuncţionalităţi în cazul pacientei obeze decedate Slatina, 1 aug /Agerpres/ - Femeia de 240 de kilograme din Drăghiceni, care a decedat la spital la Craiova, a stat în ambulanţă, în cursul nopţii trecute, o oră şi treizeci de minute pentru a fi trasportată de la UPU Slatina la UPU Craiova, deşi era în stare foarte gravă.
Dolj: ADI Oltenia achiziţionează autofreze de zăpadă cu peste 2,7 milioane lei Craiova, 9 mar /Agerpres/ - Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Sud-Vest Oltenia intenţionează să achiziţioneze trei autofreze de zăpadă cu suma de 2,7 milioane lei prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană prin care vor fi dotate inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din judeţele...