Cele mai citite
 


Dolj: Doi copii şi părinţii lor au ajuns la spital cu arsuri grave, după ce a explodat o sobă
luni, 12 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi copii din Băileşti de 2 şi 7 ani, împreună cu părinţii lor, au ajuns sâmbătă seara în stare gravă la spital după ce toţi patru au suferit arsuri grave în urma exploziei sobei din camera în care locuiau.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, dr.Cristina Geormăneanu, cei doi copii aveau arsuri de gradul 2 pe faţă, gât, scalp şi mâini, iar medicii craioveni au decis ca aceştia să fie transferaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.
Părinţii lor, care prezentau arsuri pe faţă şi mâini, au rămas în continuare internaţi în spitalul din Craiova, starea lor fiind destul de gravă.
Pentru a fi alături de aceştia, câteva zeci de rude ale victimelor s-au strâns sâmbătă seara în curtea SJU Craiova, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru menţinea liniştii şi ordinii publice în zonă.
Reprezentanţii ISU Dolj şi ai IPJ Dolj urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii exploziei. AGERPRES/(AS - Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii avertizează asupra riscului accidentelor prin arsură la copii Bucureşti, 12 feb /Agerpres/ - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti avertizează asupra riscurilor accidentelor prin arsură la copii.
Dolj: Asistent medical internat în stare gravă cu gripă nouă Un asistent medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova care suferea de o afecţiune pulmonară de care nu ştia a fost internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă a spitalului, după ce s-a confirmat că a contactat virusul gripal A/H1N1.
Comunicat de presă - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" nominalizat pentru premiul "Cel mai bun spital" din partea Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie
La Spitalul Grigore Alexandrescu va funcţiona cea mai mare clinică de chirurgie cardiovasculară pediatrică La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a început construcţia celei mai mare clinici de chirurgie cardiovasculară pediatrică care va intra în funcţiune anul viitor.
Directorul AJVPS Dolj a murit, iar fiica lui este în stare gravă la spital Directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dolj, Nelu Gruia, în vârstă de 55 de ani, fost şef al Serviciului de Arme şi Muniţii din IPJ Dolj în perioada 2006 - 2009, a murit, miercuri, iar fiica lui de 24 de ani se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova...
Spitalul pentru Copii "Grigore Alexandrescu", premiat la Londra Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul "Cel mai bun spital" iar managerul unităţii, Dan Mircea Enescu, a primit premiul "Cel mai bun manager".