Cele mai citite
 


India: O femeie de 87 de ani, declarată moartă în incendiul dintr-un spital privat, a fost găsită în viaţă
luni, 12 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie care a fost trecută iniţial pe lista persoanelor care şi-au pierdut viaţa într-un incendiu ce a cuprins un spital privat din Kolkata (estul Indiei) a fost găsită sâmbătă în viaţă, a anunţat presa locală, citată de Associated Press.
Bilanţul victimelor se ridică la 90, majoritatea fiind pacienţi care s-au asfixiat din cauza fumului.
Numele femeii de 87 de ani a apărut iniţial pe lista decedaţilor, dar după 24 de ore de căutări, aceasta a fost găsită în viaţă şi se află în stare bună, după ce a fost mutată în altă aripă a spitalului, a informat Indo-Asian News Service.
'Numele mamei mele se afla pe lista celor decedaţi. Pe la 10 seara am primit un telefon de la o persoană care mi-a spus că mama a fost mutată în clădirea principală', a povestit fiica femeii.AGERPRES/(Gabriela Ionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incendiu Colectiv: Şase pacienţi internaţi la Spitalul Floreasca, în stare critică Şase dintre pacienţii internaţi la Spitalul Floreasca, după ce au fost răniţi în incendiul de acum o săptămână din clubul Colectiv, se află în stare critică, a declarat, vineri, dr. Rodica Ciolacu, medic primar medicină de urgenţă în cadrul unităţii medicale.
Incendiu club Colectiv: Spitalul Elias - Prognostic rezervat pentru pacienţii din Terapie intensivă Patru răniţi în incendiul din clubul Colectiv se află în stare gravă la Spitalul Elias, cinci au fost detubaţi şi sunt conştienţi, informează un comunicat al unităţii medicale remis marţi AGERPRES.
Incendiu Colectiv: Un pacient de la Elias va fi transferat vineri în Belgia Unul dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv, internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, va fi transferat vineri într-un spital din Belgia, în cadrul unei acţiuni complexe coordonate de Ministerul Sănătăţii, precizează un comunicat al unităţii medicale remis AGERPRES.
Incendiu la un spital de psihiatrie din Rusia: barele de fier şi tranchilizantele i-au împiedicat pe pacienţi să se salveze Incendiul declanşat în noaptea de joi spre vineri într-un spital psihiatric din regiunea Moscova s-a soldat cu 38 de morţi, dintr-un total de 41 de persoane, câte se aflau în clădire în momentul izbucnirii focului. Poliţia a deschis o anchetă penală, încercând să identifice motivele care au dus la moartea...
Incendiul din Club Colectiv - sinteză În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu a izbucnit în clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului...
Incendiu la Calcutta: Responsabili ai spitalului au fost inculpaţi Şase responsabili ai unui spital privat din Calcutta au fost inculpaţi sâmbătă, după ce un incendiu care s-a declanşat vineri în subsolul spitalului a făcut cel puţin 90 de morţi, informează AFP.