Cele mai citite
 


Crucea Roşie Română organizează, în preajma Sărbătorilor de iarnă, evenimente pentru persoane aflate în dificultate
marţi, 13 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează, în perioada 16-21 decembrie, mai multe evenimente menite să le aducă bucurie persoanelor aflate în dificultate, în preajma Sărbătorilor de iarnă.
Astfel, în perioada 16-20 decembrie, mai multe familii sau persoane singure vor primi pachete cu alimente în greutate de 12 kg, conţinând ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiţi şi alte produse alimentare greu perisabile, se arată luni într-un comunicat al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.
Această acţiune este rezultatul generozităţii oamenilor care au răspuns apelului lansat de Crucea Roşie Română de a dona alimente pentru a fi apoi distribuite prin programul Banca de Alimente.
La distribuirea pachetelor cu alimente vor participa Mihaela Geoană, preşedintele Crucii Roşii Române, şi Margareta Pâslaru, voluntar de onoare al aceleiaşi instituţii.
De asemenea, persoanele cu venituri reduse vor primi tichete sociale pentru Sărbători, în filialele Crucii Roşii din întreaga ţară urmând a fi distribuite 60.000 de tichete (12.000 de carnete cu câte cinci tichete fiecare).
Pe 20 decembrie, la hipermarketul Carrefour Băneasa, va avea loc, începând cu ora 18,00, un spectacol de colinde şi dansuri susţinut de o formaţie de la Palatul Copiilor şi de voluntari ai Crucii Roşii Române din sectorul 4.
Pe 21 decembrie, la ora 11,00, la sediul Crucii Roşii Române vor fi prezenţi copii de la centrele de plasament din sectoarele 4 şi 6, cărora li se vor oferi cadouri, iar de la ora 18,00, la hypermarketul Real Vitan va avea loc un spectacol de colinde şi dansuri susţinut de o formaţie de la Palatul Copiilor şi de voluntari ai Crucii Roşii Române din sectorul 4. Evenimentul va fi presărat cu surprize. AGERPRES (AS - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie organizează mai multe evenimente pentru persoanele aflate în dificultate Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează, în perioada 16-21 decembrie, mai multe evenimente menite să aducă bucurie persoanelor aflate în dificultate în preajma Sărbătorilor de iarnă, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Crucea Roşie Româna distribuie alimente şi tichete sociale familiilor şi persoanelor singure aflate în dificultate Crucea Roşie Română (CRR) vine în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, în preajma Sărbătorilor de iarnă, oferind pachete cu alimente de bază şi tichete sociale pentru peste 12.000 de familii, se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
Crucea Roşie Română ajută de srăbători persoanele aflate în dificultate Reprezentanţii Crucii Roşii Române s-au aflat vineri în vizită la familii defavorizate din sectorul 6 al Capitalei.
Bancă de alimente pentru copii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ''Banca de alimente pentru copii'', se arată într-un comunicat de presă al societăţii.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.