Cele mai citite
 


Ialomiţa: Şapte persoane au fost arestate preventiv după ce au agresat un ambulanţier
marţi, 13 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte persoane, cu vârsta cuprinsă între 17 ani şi 44 de ani, din comuna Vlădeni, au primit mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 zile, respectiv 19 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, după ce au agresat un angajat al Serviciului de Ambulanţă din cadrul Spitalului municipiului Feteşti.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ialomiţa, ambulanţierul a fost agresat, sâmbătă, 10 decembrie, de mai mulţi cetăţeni din comuna Vlădeni, cu ocazia unei intervenţii de acordare a primului ajutor, pe raza localităţii.
Poliţiştii au identificat zece persoane, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 44 de ani, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru desfăşurarea anchetei.
Faţă de cele zece persoane a fost începută urmărirea penală, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu, distrugere şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea participaţiei tuturor persoanelor implicate în eveniment.
Cei şapte inculpaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de arestare preventivă, au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Ialomiţa.AGERPRES/(AS - Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost demis Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, Radu Paros Mihăiţă, a fost demis, joi, din funcţie, decizie motivată de desele reclamaţii pe care acesta le-a avut din partea angajaţilor privind managementul unităţii.
Iaşi: Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă O ambulanţă care se afla în trafic cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.
Alba: Ambulanţă răsturnată - accident soldat cu rănirea uşoară a trei persoane printre care un pacient O ambulanţă s-a răsturnat, vineri, pe DN1, la intersecţia cu drumul către localitatea Sîntimbru, în urma coliziunii cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere, ambulanţierul, asistenta şi un pacient fiind răniţi uşor.
Constanţa: Bătrân dispărut după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă şi dus la spitalul de la Medgidia Un bătrân semiparalizat, de 72 de ani, din satul constănţean Negureni ce aparţine de oraşul Băneasa, este dat dispărut şi căutat de poliţişti după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă luni, dus apoi la Spitalul Municipal Medgidia şi lăsat ulterior să plece pentru că nu a fost necesară internarea.
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
Ialomiţa: Sindicaliştii de la Ambulanţă, în conflict cu managerul Gheorghe Chiş, preşedintele Federaţiei Naţionale Sindicale 'Ambulanţa', a venit, vineri seara, la Slobozia, pentru a media un conflict între ambulanţieri şi managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, Radu Paros.