Cele mai citite
 


Olt: Contract de finanţare pentru primul centru de terapie ocupaţională din judeţ
marţi, 13 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Contractul de finanţare din fonduri nerambursabile pentru realizarea primului centru de terapie ocupaţională din judeţ a fost semnat luni, la Slatina, de către preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu şi Marilena Bogheanu, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională S-V Oltenia.
Conform contractului semnat luni, în oraşul Drăgăneşti-Olt se va înfiinţa un centru de terapie ocupaţională, valoarea proiectului fiind de 3,6 milioane lei, din care circa 2,7 milioane lei finanţare nerambursabilă, noua structură adresându-se persoanelor cu handicap.
În judeţul Olt, având ca beneficiar Consiliul Judeţean Olt, sunt deja în implementare alte şapte proiecte ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii sociale, valoarea acestora depăşind 10 milioane euro. Proiectele aflate în derulare vizează modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, modernizarea sau reabilitarea centrelor de îngrijire şi asistenţă socială din Slatina, Cezieni, Ţopârliţa, reabilitarea şi dotarea Şcolii Speciale Ajutătoare şi a Şcolii Profesionale Speciale din Balş, şi dotarea cu echipamente a bazei operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă.
Centrul de Terapie Ocupaţională de la Drăgăneşti-Olt va funcţiona într-o clădire din proximitatea fostului spital din localitate, imobil aflat acum în stare avansată de degradare şi care urmează a fi complet reabilitat şi utilat până la sfârşitul anului 2013. AGERPRES/(AS-Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Investiţii de peste 10 milioane de euro în infrastructura socială din judeţ, prin POR Consiliul Judeţean (CJ) Olt a atras fonduri europene de peste 10 milioane de euro pentru îmbunătăţirea infrastructurii sociale din judeţ, majoritatea proiectelor implementate fiind deja finalizate, a anunţat, joi, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Miruna Ginerică.
Olt: A fost finalizată modernizarea şi echiparea ambulatoriului SJU Slatina Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost complet modernizat şi echipat datorită implementării unui proiect cu finanţare nerambursabilă în valoare de 19,6 milioane lei, potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.
CJ Olt a alocat 23 milioane lei pentru proiecte de dezvoltare şi investiţii Bugetul Consiliului Judeţean Olt, aprobat joi, în şedinţă ordinară, prevede alocări în sumă totală de peste 23 de milioane lei pentru dezvoltare şi investiţii, sumă insuficientă pentru toate obiectivele de investiţii aflate în prezent în implementare.
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu va fi reabilitat şi echipat cu fonduri în valoare de circa 20 de milioane de lei Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Gorj alături de cei ai Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Vest (ADRSV) Oltenia au semnat miercuri un contract de finanţare în valoare de aproximativ 20 de milioane de lei pentru reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă...
Olt: Zece autospeciale au intrat în dotarea ISU prin proiecte cu finanţare europeană Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a primit în ultimii trei ani zece autospeciale noi, iar în următoare luni va mai primi încă două autovehicule, respectiv o autofreză de zăpadă şi un autovehicul cu şenile, în cadrul unui program regional de îmbunătăţire a bazelor operaţionale pentru...
Olt: Proiecte de aproape 50 de milioane de euro, în implementare în judeţ Directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, Marilena Bogheanu, a anunţat miercuri, la Slatina, că în judeţul Olt sunt în diferite stadii de implementare 36 de proiecte prin care se solicită fonduri europene nerambursabile de aproximativ 50 de milioane de euro.