Cele mai citite
 


Sorin Oprescu neagă afirmaţiile privind implicarea sa în licitaţiile derulate de spitalele din subordinea Primăriei
marţi, 13 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a negat luni informaţiile apărute într-un cotidian central, potrivit cărora, ar fi implicat în licitaţii derulate de spitalele aflate în subordinea Primăriei Capitalei.
"Le resping, pentru că niciuna din afirmaţii nu este adevărată. Niciodată administraţia spitalelor nu a avut legătură cu cumpărăturile făcute de spitale. Licitaţiile pentru medicamente sunt făcute de către directorii de spitale. În privinţa aprobării, consiliile de administraţie ale spitalelor hotărăsc ce să se cumpere şi ce să nu se cumpere", a afirmat Oprescu.
Potrivit edilului-şef, acum două săptămâni i s-a prezentat materialul apărut luni în presă şi a susţinut că i s-a cerut suma de o sută de mii de euro pe lună pentru ca materialul să nu apară.
Primarul general a mai spus că îl va acţiona în justiţie pe Romeo Pop, consilier PDL, cel care l-a interpelat luni în şedinţa CGMB cu această problemă.
Romeo Pop l-a întrebat pe primarul general şi dacă este dispus să-şi dea demisia din funcţie dacă se va adeveri faptul că firmele care l-au susţinut în campania electorală au câştigat majoritatea licitaţiilor de la Primăria Capitalei. AGERPRES/(AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Oprescu: Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, care a participat luni la conferinţa Grupului Intersectorial de Lucru, înfiinţat la nivelul municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Reţeaua Oraşelor Sănătoase...
Silviu Prigoană acuză faptul că Sorin Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de primarul general privind acordarea de tichete pentru servicii medicale vârstnicilor este un lucru inacceptabil, având în vedere că "este interzis să faci aşa ceva în campania electorală"...
Sorin Oprescu anunţă crearea unui Serviciu de Ambulanţă în subordinea PMB Primarul general Sorin Oprescu a anunţat joi la o conferinţă de presă că intenţionează să creeze pe lângă Primăria Capitalei un sistem de ambulanţă, complementar celui deja existent.
Mihaela Popa: Doctorul Raed Arafat poate fi contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei Senatorul Mihaela Popa, vicepreşedinte al PDL, apreciează, marţi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că "fenomenul Arafat" arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti şi că notorietatea dr. Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, "poate chiar...
Videanu: Prigoană are şansă la Primăria Capitalei, Oprescu poate fi bătut cu propriile arme Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Silviu Prigoană are şansă în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, iar Sorin Oprescu poate fi bătut cu "propriile arme".
Viceprimarul Mircea Raicu: Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată dacă primarul general, Sorin Oprescu, nu va corecta bugetul municipalităţii, aşa cum a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe 28 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Capitalei Mircea...