Cele mai citite
 


Un tânăr a murit după ce o falsă doctoriţă i-a injectat silicon în penis
marţi, 13 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 22 de ani a murit după ce o falsă doctoriţă i-a injectat silicon în penis, scrie Daily Mail.
Justin Street a mers la Kasia Rivera, 34 de ani, în New Jersey (Statele Unite), pe 5 mai, pentru a-şi mări penisul. Pretinsa doctoriţă făcea injecţii cu silicon la domiciliul său, la un preţ foarte convenabil. A doua zi, Justin Street a murit de embolie, deces atribuit injectării cu silicon, potrivit medicului legist. Odată injectat în corp, siliconul poate migra şi produce acest fel de accident, care este totuşi foarte rar.

Kasia Rivera a fost arestată şi acuzată de omor involuntar, precum şi de practicare ilegală a medicinii.

Nu este însă singura care se dădea drept doctor. Anul trecut, o femeie, fost top model din New Jersey, a fost inculpată după ce a făcut acelaşi tip de injecţii toxice în fesele a şase femei, care au fost obligate apoi să se opereze din cauza necazurilor produse de lipsa de competenţă a falsei doctoriţe. Recent, o altă femeie, care se dădea drept chirurg, Oneal Ron Morris, a fost reţinută după ce a injectat ciment, ulei şi izolator pentru roţi în muşchii fesieri şi în obrajii pacientelor sale.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Uleiul de măsline nu este bun pentru mărirea penisului Un thailandez de 50 de ani care-şi injectase ulei de măsline în penis sperând să îl mărească a fost supus unei ablaţii a organelor genitale, a anunţat vineri un spital din Bangkok, avertizând în acelaşi timp în privinţa acestei practici periculoase.
Operaţie inedită de reducere de penis în scop medical, efectuată de medici americani la un tânăr de 17 ani O operaţie inedită de reducere a penisului în scop medical a fost realizată de chirurgul american Rafael Carrion, care a fost mai degrabă surprins când un tânăr de 17 ani i-a solicitat ajutorul. El a scris despre acest caz în Journal of Sexual Medicine, articolul fiind preluat de medicaldaily.com.
Lipsa vitaminei D sporeşte riscul unui accident cardiovascular (studiu) Medicina a stabilit de mult timp o legătură între carenţa vitaminei D în sânge şi problemele cardiovasculare, însă cercetătorii au determinat care sunt limitele specifice pornind de la care creşte riscul unui accident cardiovascular, relatează EFE.
Tânărul sud-african supus primului transplant reuşit de penis va fi tată Tânărul sud-african, care a beneficiat de prima grefă reuşită de penis, va fi tată până la sfârşitul acestui an, la mai puţin de un an de la operaţie, a anunţat vineri chirurgul care l-a operat după o circumcizie tradiţională ratată.
Primă grefă de penis efectuată în SUA Un bărbat de 64 de ani care îşi pierduse o mare parte din penis din cauza unei forme rare de cancer a beneficiat de prima grefă a unui astfel de organ realizată în SUA, a anunţat luni spitalul din Boston în care s-a realizat intervenţia chirurgicală cu o durată de 15 ore.
Prima grefă de penis prevăzută în SUA pentru un soldat rănit în Afganistan Chirurgii americani se pregătesc să realizeze prima grefă de penis din SUA pentru un soldat rănit în Afganistan, care va deschide calea şi altor militari care au suferit astfel de răniri, a informat luni centrul spitalicesc universitar Johns Hopkins, citat de AFP.