Cele mai citite
 


Cluj: Călin Stoia, arestat în 'dosarul Apostu', face zilnic fizioterapie în oraş
miercuri, 14 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Omul de afaceri Călin Stoia, care este arestat alături de primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, pentru dare de mită, face zilnic deplasări la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca pentru proceduri şi fizioterapie.
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj precizează, într-un comunicat de presă, că tratamentul respectiv a fost solicitat de Stoia.
''În urmă cu 10 zile, arestatul preventiv S. Călin a solicitat efectuarea unui consult medical, medicul unităţii recomandând efectuarea de investigaţii medicale de specialitate. Această solicitare a fost adusă la cunoştinţa procurorului şef al DNA care şi-a dat acordul pentru efectuarea de investigaţii de specialitate. Urmare a efectuării acestor investigaţii, medicii specialişti au recomandat efectuarea unor proceduri medicale şi fizioterapie în baza unui grafic de tratament. Şeful Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj a verificat dacă în sistemul penitenciar din ţară există posibilitatea efectuării tratamentului prescris persoanei arestate preventiv, însă nu a fost identificată nicio locaţie în acest sens'', se menţionează în comunicatul IPJ Cluj.
Potrivit comunicatului, arestatul preventiv este escortat zilnic la Spitalul Clinic de Recuperare din municipiul Cluj-Napoca şi supravegheat în permanenţă de către un poliţist din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă în ţinută civilă, pe toată durata desfăşurării tratamentului.
Pe 9 noiembrie, primarul Sorin Apostu a fost reţinut de DNA şi apoi arestat pentru 29 de zile printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj sub acuzaţia că a luat mită în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare.
Tot atunci, Călin Stoia, administrator al companiei de salubrizare Brantner Vereş, a fost arestat pentru 29 de zile pentru dare de mită. Ulterior, Curtea de Apel Cluj a decis prelungirea cu 30 de zile a arestării celor doi, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat măsura la sfârşitul săptămânii trecute. AGERPRES/ (AS - Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DNA: Informaţiile IPJ Cluj referitoare la Călin Stoia nu corespund realităţii DNA susţine că declaraţiile reprezentanţilor IPJ Cluj nu corespund realităţii, în cazul omului de afaceri Călin Stoia, care face zilnic deplasări la Spitalul de Recuperare Cluj, deşi este arestat în dosarul ''Apostu''.
Cluj: Arestatul Călin Stoia are nevoie de tratament balneo, afirmă avocatul Sergiu Bogdan Omul de afaceri Călin Stoia, arestat în 'dosarul Apostu', are nevoie de tratament balneo-fizio-kinetoterapeutic, potrivit avocatului său Sergiu Bogdan.
IGPR a constatat câteva nereguli în privinţa arestatului Călin Stoia IGPR a constatat mai multe nereguli în ceea ce priveşte starea de arest a omului de afaceri Călin Stoia, cercetat în 'dosarul Apostu'.
Cluj: Spitalul Clinic de Recuperare a fost preluat de CJ fără nicio datorie Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost preluat de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj fără nicio datorie, a declarat, joi, pentru AGERPRES directorul medical al unităţii sanitare, dr. Emil Bogdan.
Şeful DSP Cluj: Spitalul Clinic de Recuperare nu a preluat Centrul de sănătate din comuna Mociu Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca nu a preluat Centrul de sănătate din comuna Mociu, care nu mai funcţionează de la 1 aprilie, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, dr. Dorina Duma.
Cluj: Medici ginecologi cercetaţi penal pentru culpă medicală Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a deschis o anchetă penală în cazul unei femei de 29 de ani care a murit la puţin timp de la naştere, la Clinica de Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca.