Cele mai citite
 


Suceava: După 20 de ani, se reiau lucrările la noul spital din Fălticeni
miercuri, 14 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat presei, marţi, că lucrările la noul spital din Fălticeni vor fi reluate, după ce s-au finalizat procedurile de licitaţie, contractul de execuţie urmând a fi semnat miercuri, la Fălticeni.
Investiţia, finanţată din bani alocaţi de Ministerul Sănătăţii, va fi realizată de un consorţiu format din patru firme şi coordonat de firma suceveană 'General Construct'. În acest an, Ministerul Sănătăţii a alocat două milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la viitorul spital din Fălticeni, din care 1,9 milioane au fost returnate din cauza numeroaselor contestaţii ce au făcut imposibilă reluarea la timp a lucrărilor.
Construcţia noului spital din Fălticeni a început în anul 1991, iar lucrările sunt finalizate în proporţie de 28%.AGERPRES/(AS - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Nu mai sunt bani pentru vaccinarea antigripală Ministerul Sănătăţii (MS) a alocat bani pentru o cincime din necesarul de doze de vaccin antigripal şi antihepatitic B pediatric, a declarat adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Marinela Grădinaru, care a arătat, marţi, într-o conferinţă de presă, că banii ajunşi în teritoriu pentru...
Suceava: Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului încă o mie de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a primit de la Ministerul Sănătăţii încă o tranşă de o mie de doze de vaccin antigripal ce urmează a fi repartizată în teritoriu, a declarat presei, marţi, directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Suceava: Spitalul judeţean achiziţionează un computer tomograf de ultimă generaţie, cu finanţare de la MS şi CJ Spitalul Judeţean Suceava va achiziţiona un computer tomograf de ultimă generaţie, achiziţionat cu 1,6 milioane de lei printr-o licitaţie electronică, a declarat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.
Suceava: DSP va primi peste 5.100 doze de vaccin hexavalent de la Ministerul Sănătăţii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi de la Ministerul Sănătăţii (MS), la sfârşitul săptămânii viitoare, 5.163 de doze de vaccin hexavalent, ce vor fi distribuite medicilor de familie pentru vaccinarea copiilor cu vârste de până la un an, începând cu data de 24 octombrie, a declarat, vineri...
Suceava: Ministerul Sănătăţii va asigura finanţarea pentru continuarea construcţiei noului spital Fălticeni Ministerul Sănătăţii (MS) alocă banii necesari pentru investiţia la noul spital din municipiul Fălticeni, astfel încât până la sfârşitul acestui an stadiul de execuţie poate ajunge la 90%, a declarat, miercuri, primarul Cătălin Coman.
Suceava: Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului 12.500 doze vaccin BCG pentru nou născuţi Un număr de 12 500 de doze de vaccin BCG, împotriva tuberculozei, destinat imunizării nou născuţilor au fost repartizate judeţului Suceava şi urmează să fie distribuite maternităţilor şi medicilor de familie din teritoriu, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, Adrian...